2777
2789

دختر من تو سه ماهه و یک ماهی هست که خس خس سینه داره و بینیش کیپ میشه دو سه روز پیش خیلی گریه میکرد که یکدفعه صداش تغییر کرد و خس خس سینش با سرفه همراه شد ولی ابریزش بینی اصلا نداشت در کنار سرفه خلط بیرنگ هم داشت براش قطره بینی و کتوتیفن دکتر داد الان خیلی بهتره ولی باز نگرانم که نکنه بدتر بشه 

با کوچکترین تکوناش احساس میکنم نفسش بد میاد شوهرم میگه حساس شدی به همچیش گیر میدی 

بعد اینکه پستونک براش میزارم راحت یه ده دیقه یک ربع تو دهنشه میگم‌اگه مشکل نفس کشیدن داشته باشه پستونک نمیتونه تو دهنش نگه داره و اینکه رفلاکس هم داره بهش شیر خشک آپتامیل پپتی و قطره بی بی کر میدم 

تو رو خدا اگه کسی نوزادش این شرایط رو داشته کمکم کنه خیلی نگرانم 

عزیزم مشکل اصلی همون رفلاکسشه بهتره تحت نظر فوق تخصص آلرژی ببریش 

فصل هم بی تاثیر نیست

مرتب اسپری بینی بزن براش و بینیش رو تخلیه کن 

رو سطح شیب دار بخوابون 

کتوتیفن هم مرتب بده براش 

با حیوانات مهربون باشیم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=87359120]عزیزم مشکل اصلی همون رفلاکسشه بهتره تحت نظر فوق تخصص آلرژی ببریش  فصل هم بی تاثیر نیست مرتب ا اسپری نمیدونم اسمش چیه 

واینکه پیش همون دکتر آلرژی ببرم خودش دارو بخواد میده 

رفلاكس داره واسه اونا،جاي شيب دار بخوابونش مثلا تو كرير،آلرژي نداره؟

بالش زیر سرش بلنده  

برای آلرژی نبردمش نمیدونم داره یا نه ولی تو نت خیلی گشتم یه سری علائم هاشو داره 

بالش زیر سرش بلنده   برای آلرژی نبردمش نمیدونم داره یا نه ولی تو نت خیلی گشتم یه سری علائم هاش ...

پسر منم همش قرمز ميشد و گريه ميكرد بردمش شيرخشك مخصوص داد با پماد بهتر شد،چند روز پيش بادوم رو امتحان كردم بچم همش بالا مياورد و خارش گرفت كه ديگه نميدم بهش،اگه رفلاكسش شديده دارو بايد بخوره،نكسيم و امپرازول ،بچه گناه داره همش مري اش ميسوزه گريه ميكنه

بالش زیر سرش بلنده   برای آلرژی نبردمش نمیدونم داره یا نه ولی تو نت خیلی گشتم یه سری علائم هاش ...

پسر من تو كرير ميخوابيد،تختشم ٣٠ دوجه زاويه ميدادم ميخوابيد،به غذا بيفته خوب ميشه،الان من فرني ميدم بهتر شده

پسر من تو كرير ميخوابيد،تختشم ٣٠ دوجه زاويه ميدادم ميخوابيد،به غذا بيفته خوب ميشه،الان من فرني ميدم ...

ممنون که جوابم رو دادید خدارو شکر که بهتر شده الان پس ببرمش پیش دکتر آلرژی خودش این داروهارو میده یا دکتر اطفال هم میده 

ممنون که جوابم رو دادید خدارو شکر که بهتر شده الان پس ببرمش پیش دکتر آلرژی خودش این داروهارو میده یا ...

اگه تهراني ببرش پيش دكتر مقدادي عزيزم عاليه

خواهش ميكنم انشاالله خوبه خوب بشه عزيزم