2777
2789
عنوان

ذوووق

165 بازدید | 16 پست

مامانا ابجیا. فردا صبح میخوام برم ازمایش بدم دعا کنین مثبت باشه

دوره پریودم ۳۴روزست اخرین پریودم 28اسفند بوده و سه رپز از موعدم گذشته

روز موعدم لکه صورتی دیدم و الان سه روز گذشته هیچ لکی ندیدم. بیزاری از غذا دارم. متورم و سفت شدن سینه. نوک سینم ب شدت حساس شده. یک ساله اقدامم. ینی باردارم؟اونم لانه گزینی بوده دیگه. بیبی نزدم صبح ازمایش میدم نظراون چیه بنظرتون مثبت میشع

خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بی بی. چک نزدی؟ انشالله

از بیبی خوشم نمیاد یک ساله اقدامم میترسم از بیبی اینقد زدم ک حالم بهم میخوره

انشاالله با علایمی که گفتی بنظر بارداری بیبی بزنی نشون میده ها

ازش میترسم ازمایش میدم خیالم راحت میشه. الان یک ساله اقدامم هر ماه دو تا بیبی زدم. دیه متنفرم از بیبی چک دعا کن فردا مثبت بشه. 

ازش میترسم ازمایش میدم خیالم راحت میشه. الان یک ساله اقدامم هر ماه دو تا بیبی زدم. دیه متنفرم از بیب ...

عزیزم انشاالله مثبته من اقدام نداشم هشت ماهه عروسی کردم ولی این ماه سوتی داده بودیم قشنگ علایمم داشتم فکر میکردم باردارم ولی سر وقت پریود شدم و خیلی خورد تو ذوقم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
عزیزم انشاالله مثبته من اقدام نداشم هشت ماهه عروسی کردم ولی این ماه سوتی داده بودیم قشنگ علایمم داشت ...

من بخاظر لکه لانه گزینی ک دیدم شک کردم.علایمم الکی نیستن. بارداری دومم هست یک سالم اقدامم من چن ماهه بطور کلی نا امید بودم. این ماه شرایطی پیش اومده که فک میکنم باردارم دعام کن

سلام عزیزم.

قربون صبرت. هنوز نمیدونی؟ به احتمال بالایی بارداری. توکل به خدا و توسل به ائمه و امام زمان علیهم السلام کن و یه اسم زیبا نیت کن. بسپر به خودشون. ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

دعا برا من یادت نره هاااا. بیشتر یک سال و نیمه منتظرم.  سر دخترم هم حدود دو سال طول کشید

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
دعا برا من یادت نره هاااا. بیشتر یک سال و نیمه منتظرم.  سر دخترم هم حدود دو سال طول کشید

عزیزممم قربونت برم منم یک ساله منتظرم بچه اولمم از دست دادم فقط خدا میدونه چی کشیدم این مدت. دعا کن برام فردا مثبت بشه ازمایشم. دعا میکنم خدا دامن هممممه ی منتظرا صبر کنه الهی آمین. دعا کن دل شکستم فردا با مثبت شدن ازمایشم خوب بشه و بچمو سالم بغل بگیرم الهی آمین

ان شاءالله بارداری و هشت ماه دیگه نی نی سالم و صالح و خوشگلت میاد تو بغلت

ان شاءالله بارداری و هشت ماه دیگه نی نی سالم و صالح و خوشگلت میاد تو بغلت

به امید خدا عزیز دلم همچنین😍😍