2777
2789
عنوان

منو خواهرشوهرم

277 بازدید | 8 پست

دوستان من یه خواهرشوهر دارم سه سال ازمن بزرگتره و یه پسر نه ساله داره و چون تک دخترره خیلی نازشو کشیدن دست به سیاه وسفید نمیزنه حالا منم تک  فرزندم یه پسر چهارساله دارم یه سوال دارم ازتون چرا زندگی  واسه بعضی اینقدر راحته مثل خواهرشوهر من  بچه فوق العاده اروم و حرف گوش  کن  بارداری  و زایمان راحت  مادری که همه کاراشو   میکنه و کلا  تو ارامش مطلقه  حالا من یه  پسر شیطون و  حرف  گوش نکن   باردااری  سخت تک و  تنها و  همش تو فشار الان هر دو بارداریم من  سه  ماهه  عدذاب کشیدم اون راحت و ارومه دیگه از خودم بدم اومده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی! خیلی چیزا دخیله... مثل خانم برادر من حرف میزنی... بچه های ما همسنن... من کلی مطالعه دارم واسه روش‌های تربیت فرزند... خانه دارم و وقت بیشتری دارم... رابطه م با همسرم خوبه و بچه ها تا حالا بحث مارو ندیدن! اون صبح تا شب سرکاره... از 7روزگی بچه ش رفت سرکار... بچه ش همه عمرش دست پرستار و مهد کودک بود.... به صورت ارثی سابقه بیش فعالی و عدم تمرکز شدید و... دارن.. حتی یک خط راجع به فرزند پروری نمیخونه... دائما با شوهرش درگیری و حتی کتک کاری داره... همیشه هم میگه تواز بچه شانس آوردی من نه😐

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....