2777
2789
عنوان

بتای بالا نشونه چیههههه بیایید بگید لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 36 پست
وای نگو😲

عزیزم نگران نباش،من این مطلب رو همینجا خوندم امیدوارم که بچه تون گل پسر  سالم و سلامت باشه

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دوستتون چی شد چون منم باهمین شرایط بارداری مولار داشتم

سلام گلم اون یکی دوستم که بتاش ۱۱هزار بود سقط کرد قلب بچش تشکیل نشده بود ولی اونی ۱۵هزاره هنوز طوریش نیست

سلام گلم اون یکی دوستم که بتاش ۱۱هزار بود سقط کرد قلب بچش تشکیل نشده بود ولی اونی ۱۵هزاره هنوز طوریش ...

خداروشکرایشالا که خدا به اون یکی دوستتون یه بچه سالم دیگه میده مال ایشونم سلامت نگه داره

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم