2777
2789
عنوان

لطفا یکی بیاد ارومم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بگم نریزین سرم‌یهویی زیباترین باغچه رو که بیل بزنی یه کرم ازش پیدا میشه .همه ادما ایننهیچکس ازلین قاعده مستثنی نیست.با گشتن گوشیش فقط خودتو عداب دادی امشب.شاید اون اصلا خیانتی نکرده بدبخت

یچیزی بگم نریزین سرم‌یهویی زیباترین باغچه رو که بیل بزنی یه کرم ازش پیدا میشه .همه ادما ایننهیچکس از ...

چون رو گوشیش حساسه منم حساس کرده بعد بهم میگه چون تو حساسی منم بیشتر رو گوشی حساس میشم درکم نمیکنه

لایکم نکنید  
طرف بهش گفته عزیزم.بعد شماره تو گوشیم سیو کردم زنه تقریبا ۴۰ ب بالا هس پروفایل

وویی 

خدایا من من تحملم خیییلی پایینه ارزو میکنم از تههه دل هیییچوقت تا زنده هستم هییچی هیچی هییچی حتی اندازه سوءتفاهمم از شوهرم چیزی نبینم 😔

عزیزم میای نی نی سایت همچین تاپیکاییو نخون چون فکر کردن زیاد به این بحثا و تجسم کردن خودت تو همچین وضعیتایی باعث میشه ادم زیادی چیزای ممفیو تلقین کنه و کاینات هم همیشه ادمو سوق میدن به چیزی که زیاد بش فک کنی 

مثبت فک کن و ارزو کن تو اشتباه برداشت کرده باشی و ان شاالله که اصلا شوهرت اهل هیچی نیست

اینجا داره بارون میاد من همیشه موقه باریدن بارون دعا میکنم 

الانم از تهه دل خواستم که شوهرت اهل هیچی نباشه و خدت  به دلت ارامش بده