بچه ها یه اتفاقی افتاده یکی از فامیلامون فوت کرده که شوهر خواهر شوهر خواهرم خب الان شنیدم از خواهر زادم که تو مراسم داشته چایی تاب میداده دختر مرحومه گفته بهش دو دستی بگیر شیک و باکلاس فهمیدی باز مامانش یعنی عمه خواهرزادم اومده داد زده که پاشو کار کن که این دختر رابطه صمیمی داره باهام خواهر زادم دلش شکسته خیلی دلم میخواد سرویسش کنم عصصصصبانیم مگه کلفت گیر اورده اینم بی زیبون الان میگه راه کار
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.