2777
2789

اگه دوقلو بشه هم بدم نمیاد لطفا کمک کنید چکار کنم وزنم کم شه

۷۲ کیلو وزن قد ۱۶۰ ۳۲ ساله

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با این وزن و قد باردار شدم😁

یه برنامه غذایی و ورزش تو خونه روزی نیم ساعت، دوماهه ٨ کیلو کم میشه. البته بستگی به بدنتم داره

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
سلام و عرض ادب دو قلو خواستی  من دو قلو دارم جونم  سوال بپرس جواب بگیر

با دارو دوقلو شده؟ یا ژنتیکی؟

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
زیاد هم چاق نیستی اول بچه بیار ،بعد یه دفعه وزن کم گن 

دوس دارم لاعر شم بعد حامله شم اخه وقتی چاق باشی بعد حلانله شی خیلی چیرارو نباید بخوری بعد دیابتم میگیری

سلام و عرض ادب دو قلو خواستی  من دو قلو دارم جونم  سوال بپرس جواب بگیر

با چه دارویی؟ ریسک ش بالا نیست؟

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
من با این وزن و قد باردار شدم😁 یه برنامه غذایی و ورزش تو خونه روزی نیم ساعت، دوماهه ٨ کیلو کم میشه ...

اول ۷۸ بودم الان شدم ۷۲ بعد چهار پنح ماه کم خوری و سارم خوری و دراز نشست و کارای دیگه

حتما قبل از بارداری وزن کم کن و نرمال بشو چون اضافه وزن و چاقی توی بارداری عوارض داره  . من چند تا از دوستام از یه پزشک تغذیه رژیم گرفتن و خدا رو شکر خیلی راضی ان، رژیم اصولی و علمی میده سوالاتت رو هم طی دوره می تونی ازش بپرسی، آنلاین هم رژیم میده، لینکشو برات می فرستم 

هم ژنشو داشتم هم دارو کلو و لترو 

اگه تهرانی میشه بگی دکترت کی بوده؟

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار شما خوبان قرار دهیم.

از این که با ما همراهید سپاس گزاریم.

در ضمن

برای دریافت انواع رژیم‌های چاقی، لاغری ، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی و ...  به آیدی زیر پیام دهید.

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی بامجوز تخصصی ورسمی از دانشگاه شهیدبهشتی

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

هم ژنشو داشتم هم دارو کلو و لترو 

پیش دکتر رفتی  دلم میخواد با دارو دوقلو بیارم ولی میترسم تو کار خدا دستکاری کنم دوس دارم به اراده خودش باردلر بشم ازینطرفم زنشو نداریم تو فانیل مادری فقط دختر خاله مادرم دوقلو داره که دوقلوهاش همسن خودمن 

ولی تو فامیل پدری دختر عموم و دختر عمم دوقلو زاییدن 

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار ش ...

اینا هزینه داره؟؟