2777
2789

من پرواز دارم فردا

شوهرمبهم گفت بیا نظامی هست 

میخواستم یکم بیشتر از چابهار و شهرستان کنارک بودنم 

از بازارهاش از قیمتاش اخه خیلی بهم گفتن ارزون هست وسایلاش ی سری هام میگن نه گرون شده

از جاهای دیدنیش از خونه هاش 

اطلاعاتی دارین بهم بگید 

سخته زندگی کردن اونجا 

من اخه هیچ کسی رو ندارم اونجا و تنهای تنها 

بعداز ازدواجم میام اونجا الان عقد کرده هستم خیییلی میترسم از اونجا و تنهاییی و مخصوصا دوری از خونوادمممم بشدت اذیتم میکنه ۲۴ساعت فاصله دارم ازشون😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😔😔😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چابهار میمونی یا کنارک؟   دخترعموم اونجاست

فقط یک هفته قراره برم اونجا ببینم چی جوری هست 

شاید بخواد خونه بگیره اونم کنارک حالا نمیدونم کجا بگم بگیره اخه چابهارم گرونه میگن 

کنارک ب احتمال زیاد زندگی کنم چون ب محل کارشم نزدیک باشه اما خونه ی خوب میخوام 😔

امنیت نداره....جنساشم بنجله....مرز بستن گلی جون اکثر جنسای بنجل بانه رو میارن....فقط دریاش قشنگه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
چابهار وسایلش نسبت به جاهایی دیگه ارزون تره 

اما یکی گفت من عید که بودم خییلی گرون بود و نشد چیزی بخرم

من میخوام برم یکمی وسایل ارایشی و مانتو واسه خودم بگیرم چندتا ارزون هست 

یکی گفت تا جاهای دیگه گرون تر هست

اما یکی گفت من عید که بودم خییلی گرون بود و نشد چیزی بخرم من میخوام برم یکمی وسایل ارایشی و مانتو و ...

عید چون شلوغ میشه گرونه

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده.