2777
2789
عنوان

از منفی و بارداری

149 بازدید | 9 پست

خانوما کیا با وجود آز منفی باردار بودن  

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من هستم بگو عزیزم

سلام گلم من یه روز بعد موعد پری از دادم و منفی بود میخواستم بدونم کسی بوده باوجود از منفی باردار بوده باشع و الان با گذشت چهاروز هنوز پری نیومده و علایم بارداریو هم دارم خیلی نگرانم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
سلام گلم من یه روز بعد موعد پری از دادم و منفی بود میخواستم بدونم کسی بوده باوجود از منفی باردار بود ...

اره عروس دایی من رفته بود خیریه ازمایش داده بو  منفی بود بعد چندروز ک نشده بو  رفته بود ازمایشگاه معتبر باردار بود

خدایا شکرت iliya و arshiya
اره عروس دایی من رفته بود خیریه ازمایش داده بو  منفی بود بعد چندروز ک نشده بو  رفته بود از ...

مرسی عزیزم چندروز عقب انداخته بود ک از داده و منفی درومده و اینکه دفعه دوم ک مثبت شده بعد چن روز بوده