2821
2789
عنوان

همیشه مادر شوهرم پیداش میشه

484 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها

من از خونوادم دورم و خونوادم تو یه شهر دیگه زندگی میکنن...بعد از چند ماه مامانم اومده پیش من دوست دارم کل وقتم رو باهاش بگذرونم و قرار بود غروب با همسرم  و مادرم بریم بیرون،یهو مادر شوهرم زنگ زد که داره میاد سمت خونه ما،همسرم میگه خب با هم بریم مامانم هم بیاد ،بهش گفتم بعد از مدتی دوست دارم یا خونوادم تنها باشم میگه نمیفهمم....الان.خواسته من عجیبه؟اینو هم بگم مادر همسر من بسیار متجسس و.کنجکاوه....و.کن دوست ندارم میاد و سوال پیچ میکنه آدم رو

و خدایی که همین نزدیکی است....

خب میخواد بیاد فضولی کنه ببینه چه خبره

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وانمود کن جایی قرار دارین خونه یه اشناتون که پاشه بره

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

حالا اگر نمیومد میگفتین مامانم اینجا بوده نیومده ی۶ سر بزنه بی احترامی کرده .

سخت میگیری خواهر .ول کن. حالا دو ساعتم اون همراتون باشه چی میشه اخه 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

مامان منم میاد خونمون میره بالا پیش مادرشوهرم و اونم میاد پایین نیاد به نظرم زشت تره که بعد چند ماه مامانت اومده مادرشوهرت نیاد یه سر بزنه یه حالی بپرسه

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
زنگ زد ب خودت که بیاد؟

نه به همسرم زنگ زد ، گفت من سمت خونه شما کار دارم یه سر میام گفتیم میخوایم بریم بیرون،الان مشکل من اینه برای همسرم عجیبه چرا من دوست دارم با مادرم تنها باشم 

و خدایی که همین نزدیکی است....
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز