2777
2789

سلام به همه دوستان و با اجازه استاتر عزیزم یه سوال داشتم:

دوستان عزیزم

کسی خودش مدام حالا با ربط یا بدون ربط به موضوع صحبت جمع عنوان میکنه که اعتماد به نفس خیلی بالایی داره‌‌.

حالا سوال من اینجاست که اصلا کسی که اعتماد بنفس بالایی داره این موضوع رو عنوان میکنه یا صرفا جهت نداشتن اعتماد به نفس پایین اینطور میگه؟

نظر شما چیه در این باره؟

لطفا تمام دوستانی که میخونن نظرشون رو بنویسن.

با تشکر از استاتر عزیزم و همه نی نی سایتی های عزیز. ❤

💐من💐دختر💐بارونم  💐 من💐همان💐هوای 💐بارونی  💐 ام💐من💐همان💐بوی💐نم💐بارونم💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الو رو خیس شب تا صبح بزار یخچال صبح ناشتا بخور.انجیر رو خیس تو آب بزار تو یخچال صبح ناشتا بخور

اینکارم کردم ولی خوب نمیشه یا مقطعیه باز دوباره یوب میشم  

من که یبوست دارم بخاطر مزاجم سودام زیاده 

شماهم علاوه برتعدیل مزاج پیش یه دکتر طب اسلامی خوب میتونی با این کارای زیر به خودت کمک کنی 

شبها قبل خواب شکمتو با روغن زیتون ماساژ بدی ماساژتم جوری باشه که درجهت عقربه های ساعت دور نافت دایره انگار میکشی ولی با 4 انگشت 

7تا انجیر و 7 تا الو رو خیس میکنی صبحا ناشتا میخوری درطول روزم آبشو بخور 

داخل سالادتم تخم کتان بریز 

لبنیاتتم کم کن

اگر برات ضرر ندارن انجام بدا

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه