2777
2789
عنوان

عجیبه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست
ن عزیزم کاش لااقل وقتی از بدبختیو تنهایی میای درد دلتو اینجا میکنی کمک میخوای درس جوابتو بدن 

کمک کردن ودرست جواب دادن بخوره توسرشون یه عده که فقط میان فحش میدن ومیرن لعنتیا😑😑😑😑😑

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
کمک کردن ودرست جواب دادن بخوره توسرشون یه عده که فقط میان فحش میدن ومیرن لعنتیا😑😑😑😑😑

بالاخره اونی ک میاد ی مشکلیو اینجا میگه صددرصد از بی کسیشه ب فضای مجازی رو اورده...یکیو اینجا دوس دارم خفه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا تمام این دخترا که دوست پسر داشتن قبل ازدواج من بودم همه ی اینهایی که پارتی میرفتن و..... ...

خودشون یا ترشیدن یا عقده ای ک بزور ازدواج کرده بد ازدواج تازه فهمیده شوهره چی هست چی نیس تا ب خودش اومدخ دیده دوتا بچه داره بزور بحاطر توله هاش زندگی میکنه بد میان ب منی گیر میدن ک قبل از ازدواج سعی میکنم طرفمو تو هر شرایطی بشناسم 

بالاخره اونی ک میاد ی مشکلیو اینجا میگه صددرصد از بی کسیشه ب فضای مجازی رو اورده...یکیو اینجا دوس دا ...

والا منم زبون نفهمایی که فقط حرف خودشونو میزنن وبلدن فحش بدن رودوست دارم خفه کنم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی