2777
2789
عنوان

تو بارداری چند کیلو شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

16کیلو زیاد کردم الان 22روزه زایمان کردم 9کیلو کم شده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
ب نام خدا 😁😁😁 ۶۸ کیلو بودم آخر بارداری شدم ۹۹ کیلو😓😓😓😓

بچت چند کیلو بود؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

من ۵۴ بودم الان ۶۹ شایدم کمترم

غذا خوردنم مثل قبل هستش شاید این اواخر به علت فشار نینی به وعدم کمتر هم بخورم 

ولی چهار مغز و میوه و آب خیلی بیشتر ازقبل بارداری میخورم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اندازه شکم کاری به نینی نداره. منم شکمم کوچیکه. همه بهم میگفتن نینیت ریزه. ولی 2 هفته پیش رفتم سونو ...

نه نگران که نیستم چون مامانم سر من اینجوری بوده، دکترم گفت همین ۲ کیلو هم خوبه

ولی شکم قلمبه خوشم میاد 😍

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️