2777
2789
استخدام هر ارگانی بشی خوبه این روزها همه جا داره یکسان سازی حقوق میشه خیلی هم که میگن حقوقش عالی ن ...

ببخشید بچه هم دارید ؟

من عاشق  شاغل شدنم اما چون پلی کیستیکم میخوام اقدام کنم اگه یه موقع باردار بشم دیگه نمیشه رف سرکار؟

پسر نازم عاشقتم  
من رشتم مدیریت صنعتی هست  میگن قبول شدن تو ازمونا خیلی سخته!راسته؟

نه اتفاقا برای تخصصی پرس و جو کنید چی بخونید عمومی هم ای استخدام جزوه سوالات عمومی آزمون های قبل رو بخونید من توی هزار نفر پنجم شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بچه هم دارید ؟ من عاشق  شاغل شدنم اما چون پلی کیستیکم میخوام اقدام کنم اگه یه موقع بارد ...

اتفاقا تا رفتم سرکار میخوام باردار بشم تازه آی وی اف بهتره که تازه حقوقت هم داری

وای متاسف شدم  انشاالله خدا هر چی تو دلته بهت بده .

انشاءالله من در اوج همه چیز به تمام آرزو هام رسیدم ولی هیچ‌وقت فکر بچه مریض نمیکردم ولی من فقط با اون کامل میشم و خیلی دوسش دارم

ممنونم دوست عزیزم  بله خودم هم خیلی میترسم  دکترم گفته فقط تخمک اهدایی که هنوز نتونستم ب ...

ان شاالله هر چی خیره 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
ممنون عزیزم  حقوقمون مثل بقیه ارگان هاست  اره میشه استعفا داد اومد

استارتر عزیز ازمون تامین چن روز دیگه اس تورو خدا اگه میشه راهنماییم کن برای عمومیا چی بخونم که کافی باشه؟

استارتر عزیز ازمون تامین چن روز دیگه اس تورو خدا اگه میشه راهنماییم کن برای عمومیا چی بخونم که کافی ...

سلام عزیزم ببخشید دیر شد

کتاب آزمون های استخدامی اخیر 

از قانون تامین هم سوال میاد