2777
2789

من طبیعی زایمان کردم خودش سخت بود اما بعدش سخت تر بود وقتی مادرم گفت پشت در اتاق عمل چه حرفایی شنیده

سه عنصر اصلی افرینش۱ قرمه سبزی ۲ قرمه سبزی ۳ قرمه سبزی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظریم😊😊

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...

یکبار وقتی مادرم اومد جهازمو چید داشتن میرفتن من زدم زیر گریه خب همه دخترا گریه میکنن بعد که رفتن اومد تو اون شرایط سخت من گفت لوس بچه ننه گریه چیه گریه نداره که مگه سخت میگذره بهت

یکبار وقتی مادرم اومد جهازمو چید داشتن میرفتن من زدم زیر گریه خب همه دخترا گریه میکنن بعد که رفتن او ...

ممنون از همدردیش شوهرمنم درکش پایینه حالا مادرو خواهرش باشن خودشو میکشه

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

دقیقا شب زایمان من مادرم یکبار رفته بود خونه فکر نمیکردن من زود زایمان کنم بعد زنگ زده بوده خیلی ریلکس گفته بوده بردنش اتاق عمل

دقیقا شب زایمان من مادرم یکبار رفته بود خونه فکر نمیکردن من زود زایمان کنم بعد زنگ زده بوده خیلی ریل ...

بنده خدا مادرم یکساعت تو راه بودن تا برسن بیمارستان میگه مرگو جلو چشمام دیدم

بعد که رسیده بوده برگشته گفته دخترت همکاری نکرده بردن اتاق عمل مادرم یهو زده زیر گریه میگه گفته بیجا کردن که گفتن همکاری نکرده بعد که من از اتاق عمل دراومدم مادرم ناخوداگاه گریه میکرده از بس من حالم بد بوده میگه هنوز ندیده بودمت داد زده میگه شما نباید گریه کنی برا چی گریه میکنی به جای روحیه دادنتونه؟

چی بگم عزیزم نه به بعضی مردا و خانواده شوهر که عروسشون انگشت پاش بخوره به لبه مبل خودشونو میکشن براش نه به بعضیاش که جون بدی دور از جون محل نمیدن😕

من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...
 ممنون از همدردیش شوهرمنم درکش پایینه حالا مادرو خواهرش باشن خودشو میکشه

دقیقا اونم الان خواهرش وقت زایمانشه نمیدونی که شوهرش چقدر هواشو داره

چی بگم عزیزم نه به بعضی مردا و خانواده شوهر که عروسشون انگشت پاش بخوره به لبه مبل خودشونو میکشن براش ...

نه من و خانوادم چشممون به اینا نیست که کاری کنن ولی خداییش زر زر نکنه