الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم با این مورد مشکلاتی داشتم منم عز اول میزدم وسطش خونریزی کردم تا هفته دوعزده نزدم بعدش رفع شد خونریزیم بخاطر هماتوم بود . دوباره از هفته دوعزده شروع کردم به زدن یک دکتر گفت نزن ولی من رفتم دکتر پریناتولوژین متخصص طب جنین و مادر اون گفت باید بزنی چون من مرده زایی داشتم و سقط الان دارم میزنم تو کل به خدا
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
مشکل اینجاست همه دکترای بیسواد ریختن تو این مملکت اصلا دلایلشون کافی نیست ادمو قانع نمیکنن فقط براساس فکر خودشون پیش میرن انگار ماها موش ازمایشگاهی هستیم حالا یکی از دکترا به من گفت نزن ببینیم این دفعه چی میشه اره تو زجر نمیکشی که من زجر میکشم انگار من موشم اصلا اعتقادی به هیچ دکتری ندارم
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
عزيزم به كسي كه گفته قطع كن اعتماد نكن خيليا از قطع كردنش ضرر ديدن مال منم قطع ميكردن رفتم يه دكتر ديگه هفته ي ١٢ برام سونو داپلر نوشت گفت از رو جواب سونو تصميم ميگيريم كه مشخص شد نه تنها نبايد قطع شه بلكه بايد دُزِشم بيشتر شه يعني اگه قطع ميكردن تموم بود قضيه