2777
2789
عنوان

کمک مامانا بیماری نوزاد نه ماهه

100 بازدید | 13 پست

سلام مامانا بچم سرما خورده نه ماه و نیمشه ابریزش و تب داره تبش با پوشیه و استامینوفن تونستم کنترل کنم پایین بیاد ولی ابریزشش رو چیکار کنم طبق تب سنتی روغن زدم ملاجش اما باز ابریزش داره و چیا خوراکی براش درست کنم تا زودتر بهبود پیدا کنه

خودم هم سرما خوردم خودم چیا بخورم چون انتی هیستامین میگن تو شیردهی نمیشه خورد

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ مرغ درست کن توش زیاد پیاز بزن 

دوتام سیز بنداز 

سعی کن یجور با ابریزش بینی کنار بیای چون ابریزش بینی گاهی اوقات خوبه عفونتا از بدن دفع نیشه زیاد جلوشو نگیری بهتره از بدنش بیرون میاد خوب میشه 

ولی اگه دوباره تب کرد دکتر ببر تا بنا ب تشیخص خودشون انتی بیوتیک بدن چون نشانه عفونت تو بدن تبه 

دکترررررررررررررررر ببر

دکتر لازم شد اجبارا میبرم  ولی تو قشم دکتر خوب نداریم متاسفانه حالا در کنار توصیه پزشک بردن توصیه دیگه ای ندارین

من دخترم ۸ ماهشه دکتر بهش سیتریزین و سفالکسین و برای گلو درد ایورا داده

باید تا غروب صبر کنم مطب باز کنه دکتر پس با این شرایط😑

باید تا غروب صبر کنم مطب باز کنه دکتر پس با این شرایط😑

اره ببرش دکتر من الان ۳ روزه دخترمو بردم دکتر این همه دارو داده هنوز خوب نشده.لعنت به سرماخوردگی گناه دارن بچهامون کوچیکن دلم میسوزه 😢😢

عشقم همه کسم دخترم😍😍