واقعاا پس چرا میگن خیلی ارزونه الان که من میخوام برم چی تغییر نکرده
ما هم براخرید رفتیم ولی واقعا نمیشد چیزی بخری بس ک گرون بود.انگار قبلا خوب بوده الان با بالارفتن دلار اونجام گرونیه..ولی کنارک ی بازار داش جنسای خارجی و استوک داش بد نبود
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهل قم ۶ ۵سال فک میکنم اما شوهرم میگه ۴ ۳سال من خیلی رو حرفش حساب باز نکردم بیشتر هست و ...
خب پس ب گرما عادت داری دیگه..من چون اب و هوامون همیشه خنکه و همه جا سرسبزه واقعا برام محیط گرم و کویری سخت بود..اونجام اکثر خانما پوشش سنتی دارن.رفتی اونجا ی دست لباس سنتی بگیر ک بپوشی دیگه
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
زیبا خانم شما چابهاری هستید؟؟ من قزوین زندگی میکنم، خیلی خیلی فاصله من از شما دوره، چقدر دنیا کوچیک شده و آدمها به هم نزدیک؛ توی این سایت از ۴ گوشه ایران عضو هستن،
الان که چابهار نیستم ده روز رفتم پیشش اومدم ولی خیییلی گرمه خیلی دم داره نفست نمیاد بالا شرجی ...
سلام روزتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید من دیدم که شما میگفتین دارین میرین چابهار برای زندگی. راستش من چابهار دانشگاه قبول شدم دارم یکم از شهر و امنیتش تحقیق میکنم ببینم چطور هست،اگه لطف کنید یذره اطلاعات از شهر و امنیتش بهم بگین خیلیییی ازتون ممنون میشم مرسی