2777
2789
عنوان

چابهار خونه هاش گرونه خیلی نسبت شهرستان کنارک لطفا کسی میدونه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 34 پست
اهل کجایی خودت؟چن سال قراره بمونی اونجا

اهل قم  ۶ ۵سال فک میکنم اما شوهرم میگه ۴ ۳سال من خیلی رو حرفش حساب باز نکردم بیشتر هست 

ولییی خیلی سخته تنهایی بدور از خونوادم منم یدونه دختر و وابستهههه 

واقعاا  پس چرا میگن خیلی ارزونه  الان که من میخوام برم چی تغییر نکرده

ما هم براخرید رفتیم ولی واقعا نمیشد چیزی بخری بس ک گرون بود.انگار قبلا خوب بوده الان با بالارفتن دلار اونجام گرونیه..ولی کنارک ی بازار داش جنسای خارجی و استوک داش بد نبود

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل قم  ۶ ۵سال فک میکنم اما شوهرم میگه ۴ ۳سال من خیلی رو حرفش حساب باز نکردم بیشتر هست  و ...

خب پس ب گرما عادت داری دیگه..من چون اب و هوامون همیشه خنکه و همه جا سرسبزه واقعا برام محیط گرم و کویری سخت بود..اونجام اکثر خانما پوشش سنتی دارن.رفتی اونجا ی دست لباس سنتی بگیر ک بپوشی دیگه  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کنارک اصلا بازار داره جای تفریحی شهر دل گیری هست

ی شهرستان کوچیکه ی راسته داش فقط ما جای دیگه نرفتیم نموندیم اصلا..

زیبا خانم شما چابهاری هستید؟؟ من قزوین زندگی میکنم، خیلی خیلی فاصله من از شما دوره، چقدر دنیا کوچیک شده و آدمها به هم نزدیک؛ توی این سایت از ۴ گوشه ایران عضو هستن، 

زیبا خانم شما چابهاری هستید؟؟ من قزوین زندگی میکنم، خیلی خیلی فاصله من از شما دوره، چقدر دنیا کوچیک ...

نه عزیزم چابهاری نیستم 

ولی باید برم اونجا زندگی کنم بخاطر شرایط شوهرم یکسال دیگه باید برم 

اره چقد خوبه نی نی سایت هست

الان که چابهار نیستم ده روز رفتم پیشش اومدم 

ولی خیییلی گرمه خیلی دم داره نفست نمیاد بالا شرجی هست هواش واسه اونایی که آسم دارن اصلا خوب نیست 

هرچند منم دارم

نه عزیزم چابهاری نیستم  ولی باید برم اونجا زندگی کنم بخاطر شرایط شوهرم یکسال دیگه باید برم&nbs ...

لطف میکنی برای تاپیک "همشهری سلام" من گزارش بزنی، ( اولین تاپیکی که توی سایت گذاشتم.)

الان که چابهار نیستم ده روز رفتم پیشش اومدم  ولی خیییلی گرمه خیلی دم داره نفست نمیاد بالا شرجی ...

سلام روزتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید من دیدم که شما می‌گفتین دارین میرین چابهار برای زندگی.
راستش من چابهار دانشگاه قبول شدم دارم یکم از شهر و امنیتش تحقیق میکنم ببینم چطور هست،اگه لطف کنید یذره اطلاعات از شهر و امنیتش بهم بگین خیلیییی ازتون ممنون میشم
مرسی