یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چون شوهرمنظامی هست باید بیام اونجازندگی کنم تنهای تنها شوهرم بهم گفت بیا یک هفته ببین چجور ...
وای من ک ی هفته اونجا بودم داشتم میمردم..هوا گرم و خفه و..خیلی چیزای دیگه ک نگم بهتره..البته دریای قشنگی دارع ولی برا کسی ک از ی استان دیگه بیاد زندگی سخته..چابهار باز خیلی بهتر از کنارکه.حتما برو چابهار کنارک خیلی کوچیکه
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
قیمت های بازارش چجوره شما اهل کجا هستید میخوام اگه رفتم وسایل ارایشی و لباس بیارم میگن قیمتاش ...
قبلا خوب بوده ..الان ک وحشتناک گرون بود من خراسانیم..یعنی چن برابر بالاتر از طرفهای ما بود قیمتا مخصوصا ک عیدهم بود..هیچی نمیشد بگیری منطقه ازادشم گرووووون
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه