2777
2789

خونه های کنارک چجوره کسایی که اون جا هستن 

چابهار شنیدم گرون و قشنگه ..کنارک نمیدونم میشه بگید...دلم ی خونه دوخواب نقلی میخواد یا ی خواب باشه اماسالن بزرگ 

حالا نمیدونم کجا بگیریم چابهار اخه نمیدونم چقدهست که ب شوهرم بگم 

اهل چابهاری؟ما عید اونجابودیم

من چون شوهرمنظامی هست باید بیام اونجازندگی کنم تنهای تنها 

شوهرم بهم گفت بیا یک هفته ببین چجوره بعدشمم میخواهیم بریم دنبالدخونه من عقد کرده هستم و فردا پرواز دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون شوهرمنظامی هست باید بیام اونجازندگی کنم تنهای تنها  شوهرم بهم گفت بیا یک هفته ببین چجور ...

وای من ک ی هفته اونجا بودم داشتم میمردم..هوا گرم و خفه و..خیلی چیزای دیگه ک نگم بهتره..البته دریای قشنگی دارع ولی برا کسی ک از ی استان دیگه بیاد زندگی سخته..چابهار باز خیلی بهتر از کنارکه.حتما برو چابهار کنارک خیلی کوچیکه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اهل چابهاری؟ما عید اونجابودیم

قیمت های بازارش چجوره شما اهل کجا هستید 

میخوام اگه رفتم وسایل ارایشی و لباس بیارم میگن قیمتاش خیلی پایین هست درسته من خیلی نمیدونم 

قیمت های بازارش چجوره شما اهل کجا هستید  میخوام اگه رفتم وسایل ارایشی و لباس بیارم میگن قیمتاش ...

قبلا خوب بوده ..الان ک وحشتناک گرون بود من خراسانیم..یعنی چن برابر بالاتر از طرفهای ما بود قیمتا مخصوصا ک عیدهم بود..هیچی نمیشد بگیری منطقه ازادشم گرووووون

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
قبلا خوب بوده ..الان ک وحشتناک گرون بود من خراسانیم..یعنی چن برابر بالاتر از طرفهای ما بود قیمتا مخص ...

واقعاا 

پس چرا میگن خیلی ارزونه 

الان که من میخوام برم چی تغییر نکرده