2777
2789
نه زنگ نزن بهش فقط میتونی تو پیام عذر خواهی کنیو همین..بعدم اصلا جای خوابتونو عوض نکنین.هرچیزی شد پی ...

از اتاق بیرونم کرد منم خیلی رفتم عذرخواهی اما بدتر شد درو قفل کرد از روی خودش گرفت خوابید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی دیگه زنگ نزنم بهش؟ از جدا خوابیدن عذاب می کشم. آخه حقم با اون بود

چرا حق با اون بود؟؟؟؟

والا یکی منو وقتی خستم ازم بخواد غذا آماده کنم خیلی بخوام باهاش خوب برخورد کنم شماره یه رستوران نزدیکو براش میگیرم

اگه مردی بیا ایران ،زن باش
یعنی دیگه زنگ نزنم بهش؟ از جدا خوابیدن عذاب می کشم. آخه حقم با اون بود

به نظرم باهاش حرف بزن انگار نه انگار که قهره هر چی جواب نداد باز اهمیت نده حرف بزن نازش رو نکش اما انگار قهر بودنش رو نمیبینی عادی رفتار کن محبت اصافی هم نکن 

بذار این قهر بازیا کم کم از سرش بشه به نظرم قهر کار ضعیفاست یه مدت که این کار کنی اگه شما قهر کنین بعد اون طاقتش نمیاد

بچها ترو خدا جواب بدین من عقد کردم ۳ماهه شوهرم بخاطراینکه مادرش گفته ولش کن به دردت نمیخوره ولم کرده رفته.هرچقدر زنگ میزنم جوابمو نمیده .میگم حداقل حالم بده میخوام برم دکتر پول بریز میگه وقتی نمیخوامت چرا پول بدم.هرروز تو عشق و حال باخانوادش منو ول کرده میگه برو اقدام کن میام مهرتو میدم.من حس میکنم باکسیه.ترو خدا یه چیز بگین

بچها ترو خدا جواب بدین من عقد کردم ۳ماهه شوهرم بخاطراینکه مادرش گفته ولش کن به دردت نمیخوره ولم کرده ...

سلام دوست عزیز

خانواده ات میدونن ؟؟

حمایتت میکنن؟؟

چند سالته؟؟

کدوم شهری؟؟