2777
2789
عنوان

اگه ۳۰میلیون داشتین چه جوری سرمایه گذاری می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 84 پست
عزیزم اتفاقا ما الان 20 ملیون از یه نفر چک گرفتیم به شوهرم پیشنهاد دادم که بریم یه تیکه حتی اگه کوچی ...

کدوم شهر؟

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۰ تومن داشته باشم یه ماشین باری میگیرم شوهرم باهاش کارکنه

فکر کن شوهره ادم باشه بره کار کنه با ماشین ،اینقدر ادعای باکلاسی داره

کدوم شهر؟

تبریزیم ولی اطراف تبریز زمین زراعی میخریم که هراز گاهی تعطیلاتمونم بریم اونجا سرگرم بشیم کم کم کاراشو بکنیم برا خودمون یه باغچه ی کوچولو درست کنیم با استخر کوچولو و این چیزا ! تقریبا میشه 500 متریشو خرید البته ما چون میخوایم نزدیک باشه برا همین کوچیک میشه اگه مثلا با فاصله ی 1 ساعت بخریم 1000 متریشم میشه خرید 

منم میخواستم 206 بخرم اخرش 35 میلیون دادم پراید خریدم

وای ،الانم پولم بزارم بانک بی ارزش میشه،مجبورم باهاش یک کاری کنم فقط ارزششش بمونه

تبریزیم ولی اطراف تبریز زمین زراعی میخریم که هراز گاهی تعطیلاتمونم بریم اونجا سرگرم بشیم کم کم کاراش ...

من به کوچکشم راضی ام ،من مشهدم اینورا اصلا با این پول خونه ام نمی تونی رهن کنی اصلا زمین که نیست

چلوكباب بهر بخور

فردا اينم گيرت نمياد😂😂

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️