2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا صبر کنم

380 بازدید | 23 پست

به راهنماییاتون نیاز دارم لطفا کمک کنید 

ویژگی های خوب همسر :خوش اخلاق . خوش مشرب. دست و دلباز.خوش سفر. بامحبت.  خانواده دار.  استقلال داره.  آینده نگر .   .چشم پاک 

ویژگی منفی:ساده لوح .خانوادش اصلا بهش اعتماد ندارند.شاخه به شاخه (هر روز حرفاش و ایده هاش عوض میشه) ِِِِِِبیکار. زود تحت تاثیر قرار میگیره.  دلسوزی های بیجا . مدیریت اقتصادی نداره .  کنترل اعصاب نداره . فقط خودشو قبول داره.  جوگیر . با اینکه عقدیم شاید روزی یکبارم زنگم نزنه اما وقتی پیشمه توجه میکنه . مناسبت ها چندان واسش مهم

نیست.ظرفیت محبت زیاد نداره باید واسش کلاس بزارم من اینجوری اصلا دوست ندارم .بیشتر وقتا حرفا من تاثیری تو زندگیمون نداره 

خوبی و بدی های خودتم بنویس ،بیشتر خصوصیاتی که از شوهرت گفته تو این دوره زمونه ۸۰درصد مردا اینجوری ان

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين خصوصيات بد همسرت خيلي وحشتناك نيست ولي بيكاريش و ازين شاخه به اون شاخه پريدن اصلا تو زندگي متاه ...

افرین تنها ویژگیش که باعث شده به فکر جدایی باشم بیکاری و شاخه به شاخه بودنشه و البته دلسوزی های بیجاش واسه بقیه 

يعني هم بيكار هم استقلال داره... هم خوش اخلاق هم يه زنگ بهت نمي زنه ......هم خانواده داره هم خونوادش ...

راست میگی خودمم دیگ قاطی کردم واقعا روانیم کرده نمیدونم چجوری توصیفش کنم 

بیکاری و بی مسئولیتی رو نمیشه تحمل کرد

با کدوم پول سفر میرید پس

خوش اخلاقیش بخاطر راحت بودنه دیگه بداخلاق هم باشه پرتش میکنی بیرون 😄

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ولي خب عزيزم... مثلا مي خواي بري دادگاه يا به بزرگترا نقاط منفيشو بگي كسي حرفتو قبول نميكنه

پدر مادرم کاملا درکم میکنند پدر مادرخودشم به خازر این بهش اعتماد ندارند چون زیاد قوپی میاد ولی شاخه به شاخس هرروز یه حرف میزنه واسه کارو زندگیش 

از شرایط اصلی ازدواج بلوغ مالی هست

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

موارد منفیش مواردیه که با یکم صبر و مدیریت خودت حل میشه. الکی فکر طلاق نباش. مگه ما داریم با یک مرد کامل زندگی میکنیم؟؟؟؟ یکم از خودتون جنم نشون بدید. تا تقی به توقی میخوره طلاق. همسر من حرف اول به دوم نرسیده آنچنان عصبی میشه که هرآنچه دم دستش باشه تو دیوار خورد میکنه ولی همین آدم و آنچنان عصبانیتش رو کنترل میکنم که همیشه آرومه . بشین سر زندگیت

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

خب عزیزم الان دیگه عقدین و به این راحتی نمیتونی درباره جدایی حرف بزنی اونم گناه داره با یه امیدی باهات ازدواج کرده حمایتش گن تا کار پیدا کنه

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم