2777
2789
عنوان

سلام خانوما کممممممممک دارم از درد میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست

برو دكتر برات اتل بندي ميكنن ك اگه در رفته باشه درست شه

ما ك نميدونيم

ولي عكس نگير

مخصوصا نيمه اول بارداري

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

شکستگی کبودی و ورم داره

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فرشته جون خداروشکر خوب خودمو کنترل کردم ب شکمم فشاری نیومد رو پای چپم افتادم از دیروزم خداروشکر ...

خب خداروشکر بچه خوبه 

خودت هم فقط استراحت کن تا میتونی فشار اصلا به پات نیاد فقط هم دستشویی فرنگی بشین 

خیلی مراقب باشید خدا داره میبینتمون 

شکسته بود اینجوری میتونستی تحمل کنی؟؟؟

ضرب دیده اول امتحان کن اگه یه کوچولو هم بتونی تکون بدی مشکلی نداره  یه دستمال تمیز بردار زرده تخم مرغ رو با زرچوبه بریز وسطش ببند روی پات یه روسری کهنه هم روش ببند زود خوب میشی انشالا

شکسته بود اینجوری میتونستی تحمل کنی؟؟؟   ضرب دیده اول امتحان کن اگه یه کوچولو هم بتونی تکون ...

وقتی دراز میکشم خیلی ارومتره البته از صبحه اروم شده دیشب تو حالت عادیم درد میکرد...ولی الان بلند میشم ک درد میکنه امیدمم ب همینع که نشکسته باشه..لطف کردی عزیزم انجام میدم ببینم بلکه خدا نظر کنه خوب شه والا همون بتونم دردای اخر بارداریو تحمل کنم اینم شد گوز بالاگوز

خوش اومدی مهرسای خوشگلم  

ببین من یبار اینجوری شدم لنگان لنگان برگشتم خونه مچ پام ورم کرده بود بشدتم درد میکرد عکسشو گرفتم شکستی نداشت ی پماد برام نوشت اگه اشتباه نکنم پیروکسیکام ازون زدم استراحت کردم فرداش خیلی بهتر شدم.

شکستگی اصلا نمیشه تکونش داد ولی شما اگه ی کوچولو تونستی تکون بدی ینی نشکسته 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏