من باردارم متاسفانه دیروز تو خیابون خوردم زمین پای چپم ب شدت درد میکنه و ورم کرده طوری ک اصلا نمیتونم زمین بزارم دیشب از درد فقط گریه کردم توروخدا اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه..چی استفاه کنم پیش کی برم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ورم کرده و اگ از شدت درد نتونستی جا به جا کنی حتی یه ذره اون شکستگیه اما درصورتی ک احتمال جا به جایب وجود داره یه مقدار روغن زرد گاوی یا همین روغنهای افتابگردون جامد رو با یه مقدار زرد چوبه قاطی کن اب روی اتیشه بمال با یه دستمال ببند خوب میشه
وا نشستی تاپیک زدی شوهرت چ بیخیاله برو دکتر اول زنان ببین نینیت چطوره ی سونو کن خودش بهت می ...
بابا اون بیچاره ام از دیشبه بامن بیداره میگه بریم دکتر من مهی میگم نه دراز کشیدم بهترشدم ولی تا میخوام تکوندبخورم جیغم میره هوا..الانم همون میخواستم بپرسم پیش چ دکتری برم خودم یا ارتوپد یا چی