2777
2789
عنوان

دوفاستون

94 بازدید | 11 پست

بچه ها 

من مجردم و تنبلی تخمدان دارم 

از شب 15 قاعدگی تا 25 شبی یه دوفاستون خوردم 

دیشب آخرین قرصم بود و الان پریود شدم 

این طبیعیه ؟!؟!

آخه انقدر سریع 😕 

ماه پیش 4 ام پریود شدم 😑

آره طبیعیه .بین3 تا14روزبعدمصرف قرص معمولازمان میبره تاپریودبشی .ماه اول ودوم بی نظم میشه وازماهای بعدمنظم میشی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آره طبیعیه .بین3 تا14روزبعدمصرف قرص معمولازمان میبره تاپریودبشی .ماه اول ودوم بی نظم میشه وازماهای ب ...

قرص دوفاستون رو میشه موقع اقدام بارداریم مصرف کرد یا نه ؟منم تنبلی دارم و میخام اقدام کنم 

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره طبیعیه .بین3 تا14روزبعدمصرف قرص معمولازمان میبره تاپریودبشی .ماه اول ودوم بی نظم میشه وازماهای ب ...

پس طبیعیه که بعد از یه روز پریود شدم ؟!؟!

مشکلی نداره ؟!

قرص دوفاستون رو میشه موقع اقدام بارداریم مصرف کرد یا نه ؟منم تنبلی دارم و میخام اقدام کنم 

آره میشه من خودم 18ماه اقدام بودم ودوفاستونم میخوردم کلاقرص دوفاستون برای بی نظمی پریودوآمادگی رحم برای بارداری تجویزمیشه.حتی توبارداری هم میدن برای جلوگیری ازسقط

آره میشه من خودم 18ماه اقدام بودم ودوفاستونم میخوردم کلاقرص دوفاستون برای بی نظمی پریودوآمادگی رحم ب ...

برا تخمکگذاری هم خوبه؟یا فقط پرید 

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
برا تخمکگذاری هم خوبه؟یا فقط پرید 

کلااگه تخمک گذاری منظم بشه این قرص به بارداری یاپریودی کمک میکنه دیگه