2777
2789

من پنج ساله مبلام راحتی مدل اسکارلت فقط رنگش دلمو زده قهوه ای تیره اس

حالا داداشم يه دست مبل استیل گرفته گفت ميخوام بدم چوبشو رنگ کنم پارچشم عوض کنم 

من دوست دارم برش دارم ، راحتیامو بدم بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی مثل راحتی نمیشه مبل استیل رو باید بزاری قسمت پذیرایی جلو تی وی بدرد نمیخوره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
البته 6تومن خرج داره نميدونم بگیرم یا بعدا از اینکه فقط استیل دارم و راحتی ندارم پشيمون میشم آخه خون ...

اگه عادت به نشستن روی مبل داری خییییلی سختت میشه.چون استیل اصلا واسه استفاده روزانه راحت نیست.

استیل و‌که نمیشه استفاده کنی فقط برای مهمون خوبه 

راحتی داشته باشی خودت راحت تری

من سه سال اول استیل داشتم داغون شدیم بعدش جامون بزرگ شد راحتی گرفتیم الان فقط سالی یبار مهمون بیاد میریم رو‌استیل

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....