2777
2789
عنوان

یعنی ب حقم میرسم

274 بازدید | 16 پست

بچه ها من خانواده ی شوهرم باهام قهرن خیلیییی بد کردن بهم خیلیییی دلمو شکستن خیلیییی اذیتم کردن خیلیییی پشت سرم بد حرف زدن آبرو برام نزاشتن  خیلیییی دلم گرفته ب نظرتون روزی میرسه ک همه چی معلوم میشه بنظرتون غرور خورد شدم دوباره  برمیگرده  و اینا درصورتیه ک ی مجعزه بشه ....بنظرتون تاوان میدن 

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

شما دیدین  اینجور چیزی

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان نمیتونم خودم انتقام بگیرم خیلیییی دروغ گفتن اصلااااااا راهیییی برا اثباتش ندارم ب خدا پدرم دراومد دیگه نمیکشم کی بشه درس شه