بچه ها من خانواده ی شوهرم باهام قهرن خیلیییی بد کردن بهم خیلیییی دلمو شکستن خیلیییی اذیتم کردن خیلیییی پشت سرم بد حرف زدن آبرو برام نزاشتن خیلیییی دلم گرفته ب نظرتون روزی میرسه ک همه چی معلوم میشه بنظرتون غرور خورد شدم دوباره برمیگرده و اینا درصورتیه ک ی مجعزه بشه ....بنظرتون تاوان میدن
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
عزیزان نمیتونم خودم انتقام بگیرم خیلیییی دروغ گفتن اصلااااااا راهیییی برا اثباتش ندارم ب خدا پدرم دراومد دیگه نمیکشم کی بشه درس شه