بچها هفته ۳۸ هستم رفتم سونو برا وزن بهم گفت ک دور شکم بچت تو هفته ۳۴ هستش و خوب رشد نکرده برام سونو داپلر نوشت فردا انجام بدم اگه جوابش مثل سونو امروزم باشه ختم بارداری میدن و باید سزارین بشم خیلی میترسم بچها کسی مثل من بوده خیلی استرس دارم هم برای نی نی هم برای سزارین شدن😢😢😢
عزیزم ی سوال استرس دردی رو دوا میکنه؟؟؟؟؟؟خب مسلمه نه ...پس جای غصه و ناراحتی بیا مثبت فک کن و بگو خدا جون من مطمئنم ک بهترین ها رو برام رقم میزنی و بچه ام سالم و سلامته و شکر گذاری کن بگو خدایا سپاسگزارم برای اینکه ی نی نی ناز و سالم و سلامت دبهم دادی من واقعا از هدیه ات سپاسگزارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خدا میخوام به حق همین ماه و روز عزیز دلتو شاد کنه.. بچهت صحیح و سالم بیاد بغلت. نذر کن بر ...
آلو طلایی جون امروز رفتم سونو داپلر بهم گف همه چی عالیه جفتتم خونرسانیش عالیه جای هیچ نگرانی نیست منتظر زایمان طبیعی باش وزنشم الان ۳۸ هفته گف ۳۰۳۰ هستش😍😍😍 کلی نذر و دعا کردم خدایا شکرت مرسی ک توهم برام دعا کردی مهربونم خدا نی نی تو برات حفظ کنه😍😍😘😘😘😘