2777
2789
عنوان

باردارا زود بیاین

111 بازدید | 12 پست

بچها هفته ۳۸ هستم رفتم سونو برا وزن بهم گفت ک دور شکم بچت تو هفته ۳۴ هستش و خوب رشد نکرده برام سونو داپلر نوشت فردا انجام بدم اگه جوابش مثل سونو امروزم باشه ختم بارداری میدن و باید سزارین بشم خیلی میترسم بچها کسی مثل من بوده خیلی استرس دارم هم برای نی نی هم برای سزارین شدن😢😢😢

عزیزم ی سوال استرس دردی رو دوا می‌کنه؟؟؟؟؟؟خب مسلمه نه ...پس جای غصه و ناراحتی بیا مثبت فک کن و بگو خدا جون من مطمئنم ک بهترین ها رو برام رقم می‌زنی و بچه ام سالم و سلامته و شکر گذاری کن بگو خدایا سپاسگزارم برای اینکه ی نی نی ناز و سالم و سلامت دبهم دادی من واقعا از هدیه ات سپاسگزارم 

سزارین که ترس نداره عزیزم.. . ان‌شاالله نینی هم صحیح و سالم میاد بغلت..

من هفته ۳۲ هستم میگن سر بچه بزرگتر از سنش هست... 😭

ای خدا خودت همه بچه ها رو سالم بذار توو بغل مادراشون..

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین که ترس نداره عزیزم.. . ان‌شاالله نینی هم صحیح و سالم میاد بغلت.. من هفته ۳۲ هستم میگن سر بچه ...

برا من غذا رسانی ب بچه کمه عروق جفتی تا حدودی گرفته شده خدا بخیر کنه 

از خدا میخوام به حق همین ماه و روز عزیز دلتو شاد کنه.. بچه‌ت صحیح و سالم بیاد بغلت.  نذر کن بر ...

قربونه دل مهربونت عزیزم ان شاءالله براتوهم اتفاقای قشنگ بیفته

از خدا میخوام به حق همین ماه و روز عزیز دلتو شاد کنه.. بچه‌ت صحیح و سالم بیاد بغلت.  نذر کن بر ...

آلو طلایی جون امروز رفتم سونو داپلر بهم گف همه چی عالیه جفتتم خونرسانیش عالیه جای هیچ نگرانی نیست منتظر زایمان طبیعی باش وزنشم الان ۳۸ هفته گف ۳۰۳۰ هستش😍😍😍 کلی نذر و دعا کردم خدایا شکرت مرسی ک توهم برام دعا کردی مهربونم خدا نی نی تو برات حفظ کنه😍😍😘😘😘😘

آلو طلایی جون امروز رفتم سونو داپلر بهم گف همه چی عالیه جفتتم خونرسانیش عالیه جای هیچ نگرانی نیست من ...

الهی شکر.. ایشالا همیشه خوش خبر باشی عزیزم.. امیدوارم منم دو هفته دیگه برم سونو و خبر خوش بشنوم.

مرسی که خبر دادی. به فکرت بودم

خدایا شکرت
الهی شکر.. ایشالا همیشه خوش خبر باشی عزیزم.. امیدوارم منم دو هفته دیگه برم سونو و خبر خوش بشنوم. مر ...

ان شاءالله توهم هیچ مشکلی نداری عزیزم فدات شم خبرم کنی😍😍😘😘😘