2777
2789
عنوان

خواهر شوهر جان

265 بازدید | 3 پست

دوستای گلم 

صرفا جهت درد دل هست 

خواهر شوهرم بامن خیلی تفاوت داره از ابتدا که اومدن برای من خاستگاری خیلی باهام خوب نبود تا حدود ۸ ماه 

با جاریم که باهم دوستند خیلی در گوشی جلوم حرف میزد  حتی بهم گفت دیر به دیر بیا خونمون مامانم راحت نیست  

و من خیلی ناراحت  شدم فقط به شوهرم گفتم 

ولی من هیچی بهش نگفتم

یه جورایی فخر فروشی میکرد 

جلو فامیل تو جمع اصلا هر دم یه جور بود 

اما بعد ۸ ماه ازدواج کرد خیلی بامن خوب شده برام عجیبه از من تعریف میکنه خیلی 

چرا که تو عقدش دست تنها بود کمکش کردم 

قبلا هم کمک میدادم ولی مختص خواهر شوهر نبود 

به همه میگه عوض شده در حالی که من همونم 

اوایل خجالتی تر بودم و کم حرفتر حالا یکم راحتتر شدم چون دیر اخت میشم 

البته من کاریش نداشتم و الانم همونجورم اصلا اینطور نیست که زودی یادم بره و صمیمی بشم 

شوهرمم هی میگه آجیم ازت تعریف میکنه بهش میگم من همونم اون اوایل خیلی خوشش نمیومد ازمن حالا ازدواج کرده بهتر شده 

قبلا قبول داشت حرفمو 

حالا میگه آره ازدواج کرده عوض شده ولی توام عوض شدی ناراحت میشم 

شاید شما خجالتی بودی فکر میکرده خودتو میگیری

حالا که اونم بهتر شده گذشته ها رو بیخیال ولی خیلی هم صمیمی نشو یه دفعه نخوره تو پرت ،دلت بشکنه 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

خوب شدن رفتارت ناراحتی نداره

بگو اون رفتارشو درست کرده من بیشتر دوسش دارم همین

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.