2777
2789
وظیفشه!! چرا سختت باشه مگه صدقه میگیری حق و حقوقته پرو نکنید مردا رو

آخه۲ماه یکبارفروشگاه میریمومفصل خریدمیکنیم.هرچیزدیگه هم نیازباشه میگم میخره.خودمم چیزی میخوام میریم بیرون میخریم.اماگاهی تنهامیخوام بیرون یاآرایشگاه برم غرورم اجازه نمیده بگم پول بده😁

[QUOTE=87222060]شوهرم خودش چندروز۱بارمیپرسه پول داری یابدم.بعضی وقتامیگم قبلادادی هنوزدارم.اماخیلی وقتاروم نمیشه بگم ...وااااا رو نمیخاد دیگه

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه۲ماه یکبارفروشگاه میریمومفصل خریدمیکنیم.هرچیزدیگه هم نیازباشه میگم میخره.خودمم چیزی میخوام میریم ...

منم ماهانه ی مشخصی نمیگیرم هر وقت کار داشته باشم مثلا یه خریدی چیزی میگم میریزه یا مثلا میگم بریز بی پول نباشم کاری پیش اومد تو نبودی حواسم هست ۵۰ ته کارت باشه یه چی دیگه بهانه میکنم میگم بریز که اینجور وقتا تو آمپاس نمونم،  پر خرجم نیستم اصلا چون خریدامو با خودش میکنم 

منم ماهانه ی مشخصی نمیگیرم هر وقت کار داشته باشم مثلا یه خریدی چیزی میگم میریزه یا مثلا میگم بریز بی ...

منم پرخرج نیستم.همون پولی روهم که میده مینویسم چی خریدم میبینم ۹۸درصدش یابرای خونست یابرای دخترم.شوهرم خیلی وقتاخودش پول میده میگه من نبودم پیشت باشه شایدلازم بشه