2777
2789
عنوان

گوشواره نقره

428 بازدید | 12 پست

بچه ها من خودم فقط یدونه حلقه طلا دستمه ک شوهرم موقع ازدواج بهم داده سرویسمم طلا نیست به نظرتون واس توراهیمون گوشواره نقره بخریم بده؟آخه طلا بخریم خیلی گرون میشه.مامانم میگه شاید به نقره حساسیت داشته باشه چون بچه ها پوستشون حساسه

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا در حد دو سه گرم بخر برا تو راهیت عزیزم 

نقره برا اولش خوب نیست مخصوصا اگ اصل نباشه ک خدایی نکرده ی عمر حساسیت پوستی میگیره 

یا اگ فعلا برات مقدور نیست دست نگه دار بعد سوراخ شدن گوشش و جمع شدن چشم روشنی هاش براش طلا بگیر عزیزم

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
الان ک نمیخوایم بخریم عزیزم وقتی بدنیا اومد

خوب اخه اون موقع هم زوده تا چهار پنج ماهگی گوشش رو سوراخ نمیکنید که

بلکه شاید تااون موقع طلاهم ارزون شه

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
طلا در حد دو سه گرم بخر برا تو راهیت عزیزم  نقره برا اولش خوب نیست مخصوصا اگ اصل نباشه ک خدایی ...

آخ آخ اگه قرار باشه بچم حساسیت بگیره ک بدون گوشواره باشه بهتره

آخ آخ اگه قرار باشه بچم حساسیت بگیره ک بدون گوشواره باشه بهتره

حساسیت به نقره و اب طلا منظورمه چون باید حتما یه جای خوب نقره رو بخری ک اصل باشه

از نظر من صبر کن تا بازار طلا یکم ثابت بشه و پول کادوهاش جمع شد سنگیتر براش بخر

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

از یه طرف طلا اگه شکست یا دلتو زد میشه عوضش کرد اما نقره اگه بشکنه جوشنخوره دیگه ضرره اینم حرفیه.پس نمیخرم تاوقتی ک بتونیم خوبشو بخریم