2777
2789
یکی از اون موارد اعتیاد شدیده  یکی دیگه اش پرداخت نکردن شش ماه نفقه اس در ضمن خانوما حق مسکن ...

بهم خیانت کرده 

با زنای مردم میچرخیده میبرده خونه اینو اون 

من با هیچی مشکل نداشتم ولی زندگیمو خراب کرد 

رابطه جنسی داشت 

به چند تا از دوستا و فامیل خودم چشم داشت پیشنهاد داده بود 

من اهل زندگی بودم اون هرزه بود خیلی تحمل کردم 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
نه دیگه همچین چیزایی نیست معتادش شامل میشه بنداشو بخونی متوجه میشی

خب میگم ک خونه مشخصی نداره برای زندگی الان یک سال و نیمه از زندگیمون میگذره.

خونه پدرم زندگی میکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم خیانت کرده  با زنای مردم میچرخیده میبرده خونه اینو اون  من با هیچی مشکل نداشتم ولی ز ...

به هر حال نظر من اینه که خودت منطقی بشین دودوتا چهارتا کن عقلتم دست هیچکی نده حتی وکیل وکیلا اغلب به فکر پرکردن کیسه خودشونن

ببین مردش هستی تا تهش بری و کم نیاری یا مثلا اگه طلاق گرفتی برا بعد از طلاق برنامه مشخصی داری یا جایی داری که راحت و بی دردسر زندگی کنی و...

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
به هر حال نظر من اینه که خودت منطقی بشین دودوتا چهارتا کن عقلتم دست هیچکی نده حتی وکیل وکیلا اغلب به ...

من خودم شاغلم 

بچه ندارم 

سرمایه هم تا ی حدودی دارم 

پدر مادرم حامیم هستن

از طرفی طبقه پایین مادرم زندگی میکنم از اون نظر مشکلی ندارم 

میخوام دانشگاه برم و کارمم ادامه میدم 

سه ساله زنشم از کتک و تحقیر و خیلی چیزای دیگ بگیر تا این خیانتش ک‌تازه فهمیدم 

من میرم سرکار اونوقت این آقا ۱۲ ظهر میرفت مسافرکشی زنای مردم میبرد واسه گند کاریاش 

اعتیادشم ک سر جاش بود 

سنمم کمه ۲۲ سالمه 

زندگیم تباه شد دست این حیوون 

من خودم شاغلم  بچه ندارم  سرمایه هم تا ی حدودی دارم  پدر مادرم حامیم هستن از طرفی ...

به هر حال با توجه به تمام جوانب امر خودتون عاقلانه تصمیم بگیرید نه عجولانه من نمیگم حتما برو درخواست طلاق بده نه میگم بمون و تحمل کن 

ولی در کل بدون درخواست یه طرفه طلاق ندی بهتره نظر همسرت در باره طلاق توافقی مثلا در صورت بخشیدن مهریه چیه؟

به هر حال با توجه به تمام جوانب امر خودتون عاقلانه تصمیم بگیرید نه عجولانه من نمیگم حتما برو درخواست ...

من راجع به هیچی باهاش صحبت نکردم میخوام فقط برم درخواست مهریه بدم و همون ماشین جونش بهش بسته ست رو توقیف کنم ک هیچ و پوچ بشه 

راجع به مهریه هم هروقت دعوامون میشد میگفت میدونی ک من هیچی ندارم منظورش این بود توافقی بدون هیچی جدا شیم 

من راجع به هیچی باهاش صحبت نکردم میخوام فقط برم درخواست مهریه بدم و همون ماشین جونش بهش بسته ست رو ت ...

ماشینش اگه شخصی باشه هرچی باشه می تونی توقیف کنی فقط اگه تاکسی باشه نمیشه 

قوی باش و به خدا توکل کن اگه وسطش بترسی و کم بیاری وضعیتت بهتر ک نمیشه هیچ خرابتر میشه 

هر موردی برات پیش اومد برا محکم کاری از چند جا تحقیق کن هم از وکیل مشاوره بگیر هم برو واحد معاضدت دادگاه هم زنگ بزن 129 واحد مشاوره قوه قضائیه سوال کن که سرت کلاه نره

ماشینش اگه شخصی باشه هرچی باشه می تونی توقیف کنی فقط اگه تاکسی باشه نمیشه  قوی باش و به خدا تو ...

دارم وکیل میگیرم اگ باهام کنار بیاد سر قیمتش.

ماشینش تاکسی نیست شخصیه 

خدا کمکم کنه این دندون لق رو بکنم بندازم کنار 

من خیلی هراس دارم از این جور جاها ولی کارم به جایی رسیده ک باید محکم باشم متاسفانه 

دارم وکیل میگیرم اگ باهام کنار بیاد سر قیمتش. ماشینش تاکسی نیست شخصیه  خدا کمکم کنه این دندون ...

چرا متاسفانه نه تو این مورد خاص بلکه تو تمام اتفاقات زندگی محکم باش تو این دوره زمانه خودتو شل بگیری باختی

چرا متاسفانه نه تو این مورد خاص بلکه تو تمام اتفاقات زندگی محکم باش تو این دوره زمانه خودتو شل بگیری ...

ممنون بابت حرفاتون

زندگی خیلی بی رحم تر از چیزی بود ک فکر میکردم 

یاد گذشته میوفتم انگار همش ی رویا بوده 

خدایا این ادمارو فقط باید گیر یکی مث خودشون بندازه 

ممنون بابت حرفاتون زندگی خیلی بی رحم تر از چیزی بود ک فکر میکردم  یاد گذشته میوفتم انگار همش ...

برات آرزوی موفقیت میکنم ان شاالله هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد