2777
2789
عنوان

تشکیل قلب در دوقلوهای ناهمسان

3044 بازدید | 17 پست

من شش هفته و سه روز رفتم سونو و دوتا کیسه بودش و دوقلو ک یکی از قل ها قلبش تشکیل شده بودش و اون قل دیگه ته . دکتر برا ده روز دیگه مجدد سونو داده ک ببینه قلب تشکیل شده یا ن . خیلی نگرانم برام دعا کنین ک قلب اون قل تشکیل شده باشه . کیا دوقلو داشتن و قلب هردوشون همزمان تشکیل نشده بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری دوقلو باردار شدین؟ 

خودمم در تعجبم وقتی سونوم کرد و گفت از هوش رفتم از خوشحالی . ولی قلب یکیش تشکیل نشده بخاطر همین نگرانم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم دوقلو دارم ولی قلبشون همزمان تشکیل شده بود،هنوز تا هفته هستم فرصت هست که تشکیل بشه

برا شما چن هفته تشکیل شد ؟ مال شما همسان بودش ؟

عزیزم ی اطلاعاتی میدی که چ جوری دوقلو باردار شدین؟ ارثی یا قرص مصرف کردین یا با ای وی اف ممنون از تغ ...

ن گلم طبیعی . ولی مادرم دوقلو داشت اونم خودم بودم ک دوقلو بودم با خواهرم

نه نا همسان بودند،هفته ششم تشکیل شد اگه اشتباه نکنم ولی سر بچه اولم هفته هشتم

پس چرا برا من باهم تشکیل نشدش ؟