2777
2789

سلام

بچه ها همتون دکتر رفتید ازمایش دادید؟

من احساس میکنم این دکترا به جای تقویت روحیه بدتر استرس به جون ادم میندازن

بچه عمرش به دنیا باشه هرجور باشه می مونه

اگرم قسمت به موندنش نباشه به هربهانه ای میره

کاش زمان قدیم بود قابله داشتیم

والا هرچی علم بیشتر میشه جای اینکه ارامش بیشتر بشه بدتر میشه 

انواع قرص و دارو و ال و بل ...

قدیما کی ازین چیزا بود ماشالله بچه ها یکی از یکی سالم تر 

من تا اخر سه ماه نمیرم دکتر کلی هم چیز مقوی میخورم مث قدیمیا 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

وا بسمه الله😐😐 علم برای سلامتیه یعنی چی مثل. قدیم!که از هر ۱۰نوزاد ۵تاش میمردن خوب بود؟ ۲تاشم ناقص!!

خدا بهمون عقل داده که با تکنولوژی زندگی کنیم اخه!!!!! پس. اینهمه درمان ریشه یابی بیماری ها همش الکیه؟!!

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

آزمایشای قبل از بارداری رو حتما باید انجام بدید 

ویروسای مختلف بیماری های مقاربتی عفونت ادرار و... کلی چیز هس ک چک میکنن 

اگه قبلشن ندین وقتی باردار شید برید دکتر اولین کاری ک میکنه نوشتن همین آزمایشه بهتره قبلش انجام بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 5 ماه اول رفتم ولی بعد دیدم هیچ فایده ای نداره هر دفعه 5 دقیقه وقت میذاره حرفای تکراری که تو اینترنت هم هست میگه و کلی پول میگیره دیگه تا ماه اخر نرفتم خداروشکر هیچ مشکلی هم پیش نیومد

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم
وا بسمه الله😐😐 علم برای سلامتیه یعنی چی مثل. قدیم!که از هر ۱۰نوزاد ۵تاش میمردن خوب بود؟ ۲تاشم ناقص ...

الان اینهمه بیماری اوتیسم و بیش فعالی و انواع مریضیای روحی جدیدنشون میده علمم خیلی کار خاصی نکرده

چقد ادما نابارور شدن 

قدیم مگه مرکز ناباروری بود اصلا

بسکه داروهای شیمیایی رو بخوردمون میدن 

به نظرم علم برای منافع مالیه مخصوصا علم پزشکی الان😊

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بله اینکه اگه عمرش به دنیا باشه و خدا بخواد حتما میمونه و ایشالا نی نی سالم و خوشگلی دنیا بیاری

ولی اینم میدونی که همون زمان قدیم چقدر بچه بیمار و با سندرم های مختلف به دنیا میومد؟ولی کسی نمیدونست چی به چیه و نمیدونستن شاید با یه مکمل ساده که قبل بارداری مصرف میشد جلوش گرفته میشد

به امید خدا نی نی تو سالم دنیا میاد ولی بعضی احمال کاری ها تاوان سختی داره

خیلی مراقب خودت باش و از این به بعد آزمایشات و سونو هارو مرتب برو

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

من رفتم و بازم اگه قرار به بارداری باشه میرم.درسته که همه چیز دست خداس ولی مثلا ینفر خدای نکرده بچش ناقصه اگه آزمایش نره چطور بفهمه؟بچه ناقص به دنیا بیاره بهتره؟

من ایران زندگی نمیکنم اینجا تا پایان هفته دوازده و غربالگری اول نه سونو انجام میدن نه حتی ازمایش بارداری، ازمایش بارداری همون بی بی چکه، سونو هم هفته سیزده، ولی مواد غذاییت باید تامین باشه بخصوص فولیک اسید. 

عزیزم میتونی بری حداقل بهداشت محلتون که ماما هم داره آزمایش دادن که چیز بدی نیست بخاطر سلامتی خودتو  بچت خوبه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
آزمایشای قبل از بارداری رو حتما باید انجام بدید  ویروسای مختلف بیماری های مقاربتی عفونت ادرار ...

من از مادرم پرسیدم هیچکدوم از این ازمایشارو نداده

غذاهای دوران بارداری رو هم ارگانیک استفاده میکنم ... پارازیت هم چه ازمایش بدیم چه ندیم هست کلا ...

بیشتر ازین فکر میکنم فقط پول ریختن تو جیب دکترای نادون و پولکیه

عزیزم! کجا بچه ها یکی از یکی سالمتر بودن؟! اونهمه بچه که با نقص مادرزادی به دنیا می اومدن و تا آخر عمر می افتادن گردن پدر و مادر! اونهمه بچه و مادر سر زایمان از بین می رفتن یا طول باراداری سقط میشدن! 

من نمیدونم کی گفته بچه ها سالمتر بودن! اونموقع 10 تا میزاییدن 5 تاش می مرد، 5 تاش می موند. ما که نمیخوایم 10 تا بزاییم! دو سه تایی که میزاییم، همونارو میخوایم. 

تروخدا این باور غلط که قدیم مردم سالمتر بودن و اینا رو بریزید دور. واقع بینانه و با آمار ارقام نگاه کنید. خودتون و بچه هاتون رو به این بهانه بدبخت نکنید! 

ووقتی امکانات بدنیا اوردن بچه سالم از یک زن نازا هست خیلی ناشکریه که از این امکانات استفاده نکرد 

مثل اینکه بگیم بریم ی گاو بیاریم ازش شیر بگیریم چون قدیما شیر پاستوریزه نبوده

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود