الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره و حتی از گشنگی برنگرده !
(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره و حتی از گشنگی برنگرده !
[QUOTE=87179256]بله بله در و دیوار خانه شاهده😁[/QUOTE میشه منظورامضاتو بدونم چندبارخوندمش متوجه نش ...
موسی و خانواده دورهم بودن و گرسنه...بعد از دور یه آتیشی میبینه...میگه همینجا واستین من بدو رفتم اومدم یه چی بگیرم بیام....بعد میاد سمت آتیش....یه اتفاقای عجیب غریبی میوفته بر میگرده ...پیامبر شده بود...😌
گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.