2777
2789

من سه کارشو دارم خوبه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مدلشو بگی؟؟

مدلشو تو بازار زیاد ابمیوه گیری مخلوط و خرد کن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

وقتی که می خواستم جهاز بخرم پایین ترین قیمت تو برندا رو  داشت البته قصد جسارت ندارم تازگیا یکی از وسایلش رو یه جایی دیدم شاخام دراومد انقدر گرون شده

من ویداس خریدم ولی فکر نکنم. بد باشه 

چرا پارس خزر نمیخرین؟؟عالیه محصولاتش 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

هم من هم خواهرام داریم

آبمیوه گیری غذا ساز  چرخ گوشت 

خیلی زود خراب شد

چرخ گوشتم رو یه بار چرخ کردم دفعه دوم اصلا چرخ نکرد

بقیه چیزا هم به سال نکشید خراب شد والان هم قطعه‌هاش پیدا نمیشه

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
وقتی که می خواستم جهاز بخرم پایین ترین قیمت تو برندا رو  داشت البته قصد جسارت ندارم تازگیا یکی ...

تو لوازم برقی هاش موندیم نمیدونیم چه برندی رو انتخابکنیم.در مورد ویداس نشنیدم

🖤
هم من هم خواهرام داریم آبمیوه گیری غذا ساز  چرخ گوشت  خیلی زود خراب شد چرخ گوشتم رو یه ...

راستی چای سازش رو هم دارم اونم خوب نبود 

هم خودم خریدم هم مادرم هم خواهرام

با نظر دوستان موافقم پارس خزر بهتره

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
تو لوازم برقی هاش موندیم نمیدونیم چه برندی رو انتخابکنیم.در مورد ویداس نشنیدم

نیولایفم دارم اون از ویداسم با کیفیت تره

من فکر میکردم بی کلاسیه پارس خزر بخرم اما الان میگم پارس خزر عالیه قیمتاشم متناسب تره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من چای سازش 6 سال برام کار کرد خدایش خوب بود غذا سازش اصلا نتونستم کار کنم اسیابش هم زود شکست

مام از هرکی میپرسیم یکی میگه خوبه یکی میگه افتضاح موندیم با این قیمتای فضایی چی بگیریم

🖤