2777
2789
عنوان

منفی کاذب داشتید؟

20508 بازدید | 30 پست

سلام دوستان خوبید؟

تا حالا کسی بوده بی بی چک مدیکور استفدداده کرده و منفی شده ولی باردار بوده؟

من امروز روز سی و ششم دورمه قبلا دورم سی و دوروزه بود ولی سه ماه پیش کیست داشتم ال دی خوردم یک ماه، دوره پریودی بعدیم شد ۲۹روزه، الان ۳۶ روز گذشته نشدم، ند روز پیش دقیقا سه روز علائم پریودی داشتم با سرگیجه و سردرد و پادرد

دیروز که بیبی چک مدیکور زدم منفی شد 

تا حالا شده شماها بیبی چکتون منفی بشه ولی باردار باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن دایم دو ماه باردار بود  هم بی بی چک هم ازمایش منفی بود بعد امپول فشار زد  که بچه هم سقط شد بعد از امپول فشار دکتر گفت بیا سنو بگیرم  ازت توی سنو معلوم شد که بارداره  و بعد بچه سقط شد 

خدایا شکرت
شنبه عروسی دعدتیم دوس ندارم آزمایش بدم جاش رو دستم معلوم باشه هکه میگن تست بارداری دادی چی شد

خب بزار یکشنبه از بده ولی تو عروسی زیادخودتوخسته نکن اگ بازپری نشدی

من قبلا دوره ام تا۳۸روزم داشتم براهمین نرفتم از

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
خب امکان اشتباه توش وجود داره....برو آزمایش بارداری بده ک خیالت راحت بشه انشاالله همون بشه ک میخای

خدا کنه خیلی دوس دارم باردار باشم چون خیلی علائم داشتم و کل ماه اقدام بودیم مطمعن شده بودم که باردارم اصلا به دلم افتاده بود

شنبه عروسی دعدتیم دوس ندارم آزمایش بدم جاش رو دستم معلوم باشه هکه میگن تست بارداری دادی چی شد

وووو فامیلاتون چه دقتی میکنن به دست تو

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍