2777
2789
عنوان

چرا باردار نمیشم 😔😔😔

256 بازدید | 28 پست

یه بچه پنج ساله دارم

از پارسال تو اقدامم برای دومی و هنوز هیچی نشده

شیش ماه اول بدون دکتر و دارو اقدام کردم

شیش ماه دوم با دکتر که بهم لتروزول و گلوکوفاژ داد

ولی فقط فولیکول هام بهتر شدن؛حتی آزاد هم میشن طبیعی.ولی خب باردار نشدم

همش میگم نکنه دکترم خوب نیست ،تو مسافرت بودم عفونت گرفتم ،رفتم پیش یه دکتر زنان برای عفونت درمورد مشکلم هم گفتم .گفت فقط یه کم لاغر شو

خیلی فقه میخورم

نزدیک موعد پریودم که میشه همش استرس دارم نکنه پریود شم

اعصابم ضعیف شده

شما چه طور‌ باردار شدین؟

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ازمایش داده

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ورزش کن هم استرست کم شه هم لاغر میشی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
خداروشکر یکی داری چرا انقد حرصذمیخوری!توکل کن بخدا!شوهرتم بگو یه ازمایش بگیره از اسپرماش

خیلی حساس شدم

هی سعی میکنم بیخیال باشم ،بعد اقدام همش امیدوارم، بعد پری که میاد داغون میشم

من چهارماهه تو اقدامم خبری نشد حالا امروز میرم دکتر که تحت نظرش باشم  دعا کنید زود جواب بگیرم

ایشاالله خیلی زود جواب بگیری عزیزم