2777
2789
عنوان

استرس از اینده

1092 بازدید | 12 پست

همیشه استرس از اینده دارم و همش میترسم یه اتفاقای بدی بیفتد نمیدونم چرا چند روز احساس افسردگی دارم هر دفعه بی دلیل میخوام گریه کنم

شما تا حالا اینجوری شدید چه جوری از این فکرا خودتون دور میکنید تو رو خدا راهنمایی کنید اگر کسی تو این حالتا بوده بگد چیکار کرده آخه شنیدم میگن بیشتر استرس و ترس های که داریم اتفاق نمیفتند یعنی درسته؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثه شمام

همش احساس میکنم اتفاقات و شکست های بدی در انتظارمه و اینده از وضع کنونیم خیلی بدتره

برای همین هیچ انگیزه ای واسه زندگی کردن ندارمو دچار افسردگی شدم

منم همیشه این مشکلو دارم حس میکنم اگه ب چیزای بد فک کنم اتفاق نمیوفتن 😂

نمیدونم واقعا رهای از این فکرا چیکار کنم شنیده بودم می گفتن یه کش دور دوستون ببندید هر وقت فکر بد کردید این کشا با ضربه رو مچ دستون بزنید ولی فایده ای نداشت😢😢

بایاد خدادلتو آروم کن،دورکعت نماز هدیه به امام عصرعجل الله بخون واز خودشون کمک بخواه که دلتو آروم کن ...

واقعا همیشه دلم با خدا نماز اینا آروم شده ولی گذریه بعد از چندساعت دوباره دلهره میگیرم دلم آشوب میشه

واقعا همیشه دلم با خدا نماز اینا آروم شده ولی گذریه بعد از چندساعت دوباره دلهره میگیرم دلم آشوب میشه

زیادذکر بایادخدادلها آرام میشوند روبگو،بعدم حواس خودتو پرت کن وقتی میری تو فکر اتفاقات ناخوشایند سریع از هرحالتی که هستی خودتو تغییر بده مثلا خوابیدی پاشو یه لیوان آب بخور،پنجره روباز کن یه بادی به صورتت بخوره،تلوزیونو روشن کن،تلفن بزن به کسی که دوست داری و....اصلابه افکارت بال وپر نده،انشاالله حالت خوب بشه گلم😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
نمیدونم واقعا رهای از این فکرا چیکار کنم شنیده بودم می گفتن یه کش دور دوستون ببندید هر وقت فکر بد کر ...

نه عزیزم کش فایده نداره😂بهترین راهی ک من خودمم نتیجه گرفتم یوگاست