2777
2789
عنوان

مشورتت فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 39 پست
كار  كارخونه چيه سرايداريه؟

ن یه کارگر ساده

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
اگه با روحیاتش سازگاره قطعا سرایداری دم عید هم عیدی میدن میشه بابای مدرسه میشه عدسی و لوبیا پخت ت ...

عه پس سرایداری 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرایداری ک بهتره 

تازه عصرام میتونه ی شغل دیگ مث پبک موتوری یا تاکسی کار کنه خستگیشم کمتره

احتمالامزایاشم بهتر باشه

سرایداری رو بره 

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
توی این اوضاع مملکت قطعا سرایداری از پول و فکر خونه هم راحت میشین

اینکه درسته 

سرایداری چنده حقوقش

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
سرایداری ک بهتره  تازه عصرام میتونه ی شغل دیگ مث پبک موتوری یا تاکسی کار کنه خستگیشم کمتره اح ...

به نظر خودمم خوبه

سرایداری چنده حقوقش

وزارت کاری دیگه حدود ۲تومن 

یعنی چی

یعنی مثلا پس فردا دیگه نخواست سرایدار باشه یا خدایی نکرده بیرونش کنن تخصص و مهارتی نداره!ولی تو کارخونه حداقل یه چیزی یاد میگیره!البته بازم بستگی به شغلش تو کارخونه داره

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
یعنی مثلا پس فردا دیگه نخواست سرایدار باشه یا خدایی نکرده بیرونش کنن تخصص و مهارتی نداره!ولی تو کارخ ...

عه تو کارخونه کولرسازی سبلان هستش کولر میسازن

ن چجوری رسیدگی کنه پدرت از مدرسه راضی تره یاکارخونه

عزيزم خودش اول صبح در رو باز ميكنه ميره سركارش موقع رفتن مدير و معلم ها هم وقتي همه رفتن مامانم در رو ميبنده بابامم تا عصر سر كاره رسيدگي هم نميخواد حالا اگه بخواد چاي بريزه برا معلما اينا اون فرق ميكنه چون بابام فقط سراداره ديگه كاره ديگه ايي نميكنه از هردوشونم راضيه 

وزارت کاری دیگه حدود ۲تومن 

خوبه اگ زرنگ باشه واسه عصراشم ی کار جور کنه ک فبها

تازه میتونه تو مدرسه از بوفه درامد داشته باشه

یا لقمه سالم درست کنید بفروشید

یا ی مغازه بزنید صبحا خودت بری عصرا اون

تازه روزای تعطیلی ک نمیخاد بره تابستونا کارش کمتره پنج شنبه جمعه تعطیله

کلا خیلی کار خوبیه

عزيزم خودش اول صبح در رو باز ميكنه ميره سركارش موقع رفتن مدير و معلم ها هم وقتي همه رفتن مامانم در ر ...

اهان فکر نکنم اینجا اینجوری باشه

اره بخدا موندیم

من جای شما بودم بیخیال کارخونه میشدم، الان نه باز چند ماه چند سال بعد آلاخون والاخونتون میکنن تو این اوضاع اقتصادی

میتونید بوفه بزنید اونم میشه یه درآمد

با پول خونه فعلیتون یا کرایه ش میتونید باز سرمایه گذاری کنید یا پس انداز و اینا. فرصت خوبیه

خوبه اگ زرنگ باشه واسه عصراشم ی کار جور کنه ک فبها تازه میتونه تو مدرسه از بوفه درامد داشته باشه ی ...

یعنی برم سرایداری