2777
2789
عنوان

مشورتت فوری

292 بازدید | 39 پست

سلام خانومااا چند روزی اونایی که با تاپیکام همراه بودن مشکلمو میدونن مربوط به سرکار رفتن همسرم بود که از کارخونه بیرونش کرده بودن و ما یه سرایداری پیداکردیم که قرار بود بریم سرایداری مدرسه دولتی امروز از کارخونه زنگ زدن گفت بیاد کارخونه قرداد ببنده به نظرشما سرایداری برم یا ن کارحونه

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

کدومش خقوق و مزایاش بیشتره

وقت خالیش بیشتره؟؟

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدومش خقوق و مزایاش بیشتره وقت خالیش بیشتره؟؟

خوب مدرسه یه خونه رایگان میده از ساعت ۷ تا ۲ ولی کارخونه از ساعت ۶ تا ۴ باناهار و صبحانه حقوفشم یکیه 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

سرایداری هم کار راحتتره هم امنیت شغلیش بیشتره و اگه ازش راضی باشن تا مدرسه اونجاست کار ایشونم سر جاشه. یه سقفی هم بالا سرتونه.

مگر اینکه با نوع شغل که باید اونجا باشید مشکل داشته باشید یا سر و صدای مدرسه آزارتون بده. در کل شرایط کشور جوریه که صنایع بزرگم امنیت ندارن چه برسه به کارخانجات معمولی

سرايداري بهتره كارخونه ممكنه دوباره بيرونتون كنه كارش سنگين تره و ... تو اين اوضاع اقتصادي ممكنه ور ...

به نظر منم اینطور بهتره

سرایداری هم کار راحتتره هم امنیت شغلیش بیشتره و اگه ازش راضی باشن تا مدرسه اونجاست کار ایشونم سر جاش ...

اره بخدا موندیم

ميتونيد هم سرايداري مدرسه بريد هم كارخونه هردوش با هم پدر من اينجوريه 

ن چجوری رسیدگی کنه پدرت از مدرسه راضی تره یاکارخونه

سرایداری بعدا واسش سابقه کار به درد بخور نمیشه!

یعنی چی

اگه با روحیاتش سازگاره قطعا سرایداری

دم عید هم عیدی میدن

میشه بابای مدرسه

میشه عدسی و لوبیا پخت تو بوفه فروخت

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!