2777
2789
عنوان

یه سوال دارم لطفا برداشت بدی نکنین

605 بازدید | 17 پست

باردارم چند مدته دستگاه تناسلیم وقتی میشینم و بلند میشم یا موقع خواب که برمیگردم روی اون دستم بخوابم خیلی درد میگیره کسی بوده مثل من  در ضمن نزدیکی هم نداشتم توی بارداریم

💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی بخاطر باز شدن لگنت  سعی کن اصلا زمین نشینی روی مبل بشین و جای نرم بهتر میشع

روی زمین خیلی کم میشینم شباهم روی تخت میخوابم

💕رویای شماتاریخ انقضا نداردنفسی تازه بکشیدو دوباره تلاش کنید🌈همه چیز به خود شما بستگی دارد
به سلامتی عزیزم چند ماهته؟  یا جفت پایینه  یا بچه پاش پایینه اصطلاحا به پایت واسه اینکه ...

جفتیم یه کم پایینه ممکنه به خاطر جفتیم باشه

توی بارداری اصلا رابطه نداشتی؟ از چن تا چن ماهگی؟

چون همون اول گفت جفتت پایینه از ترس رابطه نداشتم کلا

منم همینطور بودم خصوصا اواخر بارداری و الآنم که بچم ۴ ماهشه هنوز هم همونطورم انگار لگنم آسیب دیده نمیتونم یدفعه از جام بلند شم باید یواش یواش این دست اون دست شم 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
منم همینطور بودم خصوصا اواخر بارداری و الآنم که بچم ۴ ماهشه هنوز هم همونطورم انگار لگنم آسیب دیده نم ...

دکتر نرفتی