2777
2789
عنوان

وای چقدر ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای واییییی 

من پارسال میخواستم با دوستام برم سفر 2روزه ساعت 3:30 صبح آژانس گرفتم داشتم از ترس سکته میکردمممم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
اسنپ باز از تاکسی تو خیابون بهتره 

اسنپ هم اعتبار نداره یه موردی دیدم شاخ درآوردم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
اوم خانوم این ساعت بیرون بود واسه چی؟؟(ریشه یابی)🙂

بیمارستان نزدیک خونمون هست ممکن اونجا کار داشته.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
رفتید کمک ؟ 

نه.در عرض چند ثانیه اتفاق افتاد.یه رفتگر بود گفتش تا سر خیابون باهات میام.بهش گفتم میخوای جایی زنگ بزنم گفت نه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یبار یه مسیری چندتا خانوم بودیم و یه تاکسی اومد که جلو دوتا مرد با قیافه های داغون، گفتم نوبهار گفت بله،داشتم سوار میشدم دوسه نفر دیگه ام گفتن نوبهار کسی و سوار نکرد منم ترسیدم پریدم پایین،خانوما گفتن کار خوبی کردی اونام ترسیده بودن😐

اوم خانوم این ساعت بیرون بود واسه چی؟؟(ریشه یابی)🙂

دوستای گلم لطفا قضاوت نکنید من خودم کارمند بودم و گگاهی ک مراسم های مخصوص ب شرکتمونو داشتیم و ما میزبان شرکتهای دیگه بودیم گاها تا ساعت سه صبح هم تو تالار بودیم بعدش با آژانس میومدیم خونه نمیشه گفت چرا این وقت شب بیداره یا چی خدا بهش رحم کرده همین