2777
2789
من عاشق قهوه ام.براپوست فوقولادست.انرژی خوبی هم به ادم میده.من بیشترجاکوبس مصرف میکنم.
اینکه می گویند زن حجاب داشته باشد تامرد به گناه نیافتد، مثل این است که بگویند:آفتاب نتابد که بستنی هایمان آب نشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرضی جون من از قهوه ست میگیرم زیر پل کالج. ار بقیه جاهای معروف مثل قهوه ریو و قهوه طلایی بیشتر از همین ست خوشم میاد. هم قهوه فوری هم فرانسه هم ترک و هم پودر کاکائو ازش میگیرم محشره! تو بارداری هم تا روزی یک فنجون ضرر نداره بخور حالشو ببر.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
نیمفادورا عزیزم کی گفته تا یک فنجون ضرر نداره؟من شنیدم خیلی بده من قبلا هم روزی دوتا فنجون با یه تیکه شکلات تلخ میخوردم اما ازوقتی فهمیدم باردارم کلا گذاشتم کنار عین معتادا انقدر سرم درد میگیره ولی سمتش نمیرم،آخع شنیدم خیلی بده

.Pain🔥you made me a believer

منم معتادشم روزی یه فنجون و شکلات تلخ! شکلات تلخ که عالیه واسه نی نی. توی خیلی منابع هم خوندم که قهوه و چای تا یک فنجون اوکی ئه بیشترش ضرر داره. البته منم تو بارداریم مراعات میکردم هر یکی دو روز درمیون یه فنجون کوچولو میخوردم.
بچه ها قهوه اعتیاد نمیاره؟ یعنی یه چند وقتی هست خواهرم داره بعد از غذا میخوره میگه واااااااااقعا انرژیم 10 برابر شده میگه تمرکزم رفته بالا خیییلی جون میگیرم بعد خوردنش دستگاهش رو گرفته تلخ درست میکنه میخورن اسماس اجق وجقیم داره من فقط ترک رو یاد گرفتم بعد همش منو تر غیب میکنه بخور میترسم بد باشه .خودش در حد 3 تا قاشق میخوره زهره مار هستااااااااااااااا
 میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
برای شیر دهی هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
شکلات رو با خیال راحت بخور. نی نی ات خوشگل هم میشه. قهوه هم هفته ای یه بار بخور اینقدر که دلت میخواد ضررش بیشتره خب! نی نی ات هم جاش محکمه ایشالا صحیح و سلامت میاد تو بغلت.