2777
2789
مرضی جون، کافئین تا خود 400 میلی‌گرم در روز، اگه درست یادم مونده باشه مجازه، که میشه حدود4فنجون قهوه، زیادبش باعث اختلال رشد جنین میشه، ولی با توجه به اینکه خیلی چیزای دیگه مثل چای، شکلات و....کافئین دارن، ممکنه آدم دقیقا نفهمه چقدر کافئین در روز مصرف میکنه، ولی مطمئن باش، وقتی خیلی هوس کنی، 1 فنجونش مشکلی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسی شنیدم خودمم ویار شکلات و انار داشتم! نی نی ام هم خوبه خوشگله. ولی خب شکلات رو به خاطر قندش میگن اگه بتونین تلخ بخورین بهتره وگرنه شیرینش هم خوبه زیاده روی نکنید. آنتی اکسیدان داره و ضد افسردگی و استرسه. ولی خب مقداری کافئین پنهان هم داره. در کل زیاده روی برای هیچی خوب نیست.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
بعد از دنیا اومدن دخترم هم که تا صبح یه لیوان قهوه فوری نخورم همچین بیدار و سرحال نمیشم بتونم بهش برسم مخصوصا وقتایی که شب زیاد بیدار میشه. راستی دیروز دیدم به هم اومده. باردارید بخورید که اونم نی نی خوشگل کنه!
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!