2777
2789
قهوه برای پوست؟ واقعا؟ اگه بود که آفریقاییا الان باید پوستشون آینه باشه فکر نکنم تاثیر داشته باشه
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه عمر میخوردم،معمولا از دبی برا خودم ترکیبی میاوردم،از وقتی فهمیدم باردارم ترک کردم من پوستم خیلی خوبه اما نشنیدم قهوه برا پوست خوب باشه

.Pain🔥you made me a believer

من سرچ کردم گویا حق با دوستمونه، برای پوست خوبه
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
من قهوه دوس ندارم الانم دوستم واسم کلی قهوه سوغاتی اورده نمیدونم چ بلایی سرش بیارم خخخ
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
راستش خیلی اهلش نیستم ولی بعضیاوقات با شیر و شکر دوست دارم .اسپرسو که به محضه خوردن سردرد میگیرم اما خیلیارو دیدم که با لذت مینوشن سلیقه ای هستش دیگه اصولا اونایی که دوست دارن قهوه های خوبی اماده میکنن مثلا ترک رو تو جند مرحله خوب میپزن تا خامه ای میشه فرانسوی رو دم میکنن و……
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
قهوه روش درست کردنش خیلی مهمه. من تو ایران قهوه ی خوب نخوردم، بخاطر همین تا مدت طولانی ای از قهوه متنفر بودم. ولی الان در حد معمولی دوست دارم زیاد که میخورم دلشوره و استرس میاد سراغم
مرضی جان میشه لطفا بگی قهوه عربی از اینایی که خودشون به شوخی میگن باید تو دله رو اتیش عملبیاد ترکیبی هستش یانه؟اگه هست جه قهوه هایی رو مخلوط میکنن
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
قهوه رو اگه بلد باشی درست کنی که هیچ اما اگه بلد نباشی باید حتما از قهوه ساز استفاده کنی،چون الکی نیس که بریزی تو آب جوش بپزیش و تمام اونجوری مزه بد میگیره کلا فلسفه ای داره برا خودش عزیزم دلم براش تنگ شده منکه از قهوه ساز استفاده میکردم راحت و خوب،اما بابام هر موقع میاد خونم با قهوه ساز دستی درست میکنه توی بوش پرواز میکنی،کاش تا من باردارم نیاد

فرشته جونم نمیدونم دوبی تو مغازه قهوه فروشی رفتی یا نه اگه رفتی که حتما دیدی،انواع و اقسام قهوه تازه و آسیاب نشده رو دارن تو هر کدوم رو خواستی انتخاب میکنی همونجا جلوت آسیاب میکنه بهت میده،که اونم سلیقه ایه،من معمولا قهوه ترک و فرانسوی و لاته و کوفیا عربیکا رو انتخاب میکردم و برام ترکیب میکردند