2777
2789
عنوان

میشه فقط بیاین مهمه

170 بازدید | 15 پست

سلام . دوستان یه ده پونزده روز هست که داخل لب پایینی پسر خواهر هشت ساله ام  ، اول یه چیز مثل آفت زد. حالا شبیه دونه بزرگ شده . رفته دکتر گفته باید جراحی بشه . کسی چنین تجربه ای کرده ؟ یعنی چیه ؟ خطرناکه ؟ خواهش می کنم جواب بدین داریم دق می کنیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونه چربیه؟ من خودم داشتم با جراحی درش اوردن اما بعد عمل جاش بشدتتتتت سوزش داشت

به بچه مسکن بدین طفلکو

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

نه فکر نکنم احتمالا جراحی سرپایی یک همچین چیزی رو من تو انتهای لثم داشتم با یک چیزی مثل قیچی برش میدارن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من پدر شوهرم جوان هست .چندين بار اين طوري ميشد . علتش به خاطر خوردن گرمي خيلي خيلي زياد مثل دارچين هر روزه و شيره و ارده و چربي بالاش بود . الانم خوب شده 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
نمیدونم عزیزم . باباش بردتش دکتر میگه یادم نیس چی گفته . خواهرم تازه پاش رو عمل کرده ، اون نتونست هم ...

😑😑😑😑وواقعا چقدر توجه!!!!اگه تونستی خودت برو مطب،ببین چی میگه

دونه چربیه؟ من خودم داشتم با جراحی درش اوردن اما بعد عمل جاش بشدتتتتت سوزش داشت به بچه مسکن بدین طف ...

آخه یه دفعه ای زده . برای شما هم یه دفعه زد. تو عید زیاد گرمی و شیرینی خورد . ما گفتیم شاید از گرمی هست ، رب انار گذاشتیم کوچیکتر شد ولی باز بزرگ شده

نگران نباشید...تهش همون جراحیه دیگه

آخه خواهرم چن وقت پیش زانوش درد گرفت ، دکتر ک رفت گفت تومور تو پاته . بعد حالا عمل کرده . همش میترسه برای بچه اش هم چیز بدی باشه . دعا کنین