2777
2789
عنوان

کبودی هپارین

603 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها.یه سوال دارم.کبودیای هپارین تا چند وقت بعد زایمان از بین میرن؟نه ماه پیش زایمان کردم هنوز رونام کبودن.چیکار کنم؟برم دکتر؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بازوهام سیاه شدن ولی وقتی نمیزدم ۳_۴روزبعدش میرفت بعد زایمان هم همون ۱۵ روز اول دیگه رفت ....رو رونم امتحان نکردم همشو ب بازو میزدم روزی یکی 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
برا من تا چندین ماه بود ولی بالاخره از بین رفت شاید بیش از شش ماه اون قسمتا تیره شده بود 

خداروشکر.من حالا نه ماهه که هنوز هستن.شبا جاشون میخاره.شمام خارش داشتی؟

برا من تا چندین ماه بود ولی بالاخره از بین رفت شاید بیش از شش ماه اون قسمتا تیره شده بود 

شوکول خوبی ؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من بازوهام سیاه شدن ولی وقتی نمیزدم ۳_۴روزبعدش میرفت بعد زایمان هم همون ۱۵ روز اول دیگه رفت ....رو ر ...

خوب کردی.من بازوهام رفته.رونام نه.

هپارین میزدین یا انوکساپارین ؟من دارم آنوکسا میزنم حالا خیلی مونده دورنافم درد دارم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
هپارین میزدین یا انوکساپارین ؟من دارم آنوکسا میزنم حالا خیلی مونده دورنافم درد دارم

من هپارین زدم.

عزیزم امضاتو خوندم.ایشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت.چند هفته مرده زایی داشتی؟؟منم داشتم ۳۴ هفته پسر.

عزیزم امضاتو خوندم.ایشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت.چند هفته مرده زایی داشتی؟؟منم داشتم ۳۴ هفته ...

هفته ۳۲داشتم دوقلو😭😭😭😭

هفته ۳۲داشتم دوقلو😭😭😭😭

قربونت برم گریه نکن.😓دوقلوهای گلت بهشتن.به فکر نی نی تو دلت باش‌.دختر بودن؟