2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه خانوما با بدبختی اقایونم میسازن چه برسه ب اینکه موقعیت طرف خوب باشه خب نمیتونی بری از خانوم ...

خب اگه قرار شد اوکی بشه سوال میکنم

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است
باهم برید مشاور حتما.. همهدچیزایی که همه برای ازدواج کامل بپرس و دلیل کامل و واضح بخواه برای طلاقش

شما چیشد که ردش کردین؟

قراره اخر هفته ببینیم همو شرایطش به نظرم خوبه ولی این موضوع نگران کنندس

ببین واقعا برسیش کن من یه خواستگار داشتم خوشتیپ پولدار بودن خیلی زیادتازه فامیلم بودن بعد ۶ ماه فهمیدم اقا میخابه تو خونه سر کارم نمیره !پس گول ظاهرو نخور اصلا 

شما چیشد که ردش کردین؟

مال من همه چیزش اوکی بود مخصوصا زمانی اومد که من خیانت دیده بودم و دلم میخواست زودتر ازدواج کنم حتی پدرم تاییدش کرد

ولی بهم گفت دلیل طلاقش بی اخلاقی دختره بوده

رفتم پیش پدر دختره و خودش قسم میخوردن که زندادش پسره همش دو بهم زنی میکرده دختره اشک میریخت که برای مراسم ختم مادرش نزاشتن شوهرش بیاد

دیگه رفتیم تحقیق از حانوادش پیش همسایه هاشون..اونا تایید کردن که زندادش بزرگش واقعا خانوم بدیه...و کلا تو محل هم شناخته شده بود

منظورم اینه وقتی طرف اوکی باشه ملاک نمیشه ک عالیه و مرد زندگیه بایدددقت کنی زیاد منم اینجور داستان ز ...

من سی و یک سالمه راستش حس تنهایی دارم اجیای کوچکتر ازمن ازدواج کردن همه میگن چرا شوهر نمیکنی

من سی و یک سالمه راستش حس تنهایی دارم اجیای کوچکتر ازمن ازدواج کردن همه میگن چرا شوهر نمیکنی

خب باشه ربطی ب سن نداره بحث ۵۰سال زندگیه نمیشه ک ریسک کرد بعدش ببینی وای چه اشتباهی کردی مردم حرف زیاد میزنن 

نظر من اینه که هیچ زنی مرد خوبو ول نمیکنه. حتی شیش ماهم نتونسته زنسو راضی نگه داره؟؟ خیلی زیاد تحقیق ...

من شوهرم دوماه تو عقد بودن بعد دختره درخواست طلاق داده رفتیم تحقیق گفته بود سرد بوده پسره بعد من گفتم خودم درستش میکنم بعد ازدواج فهمیدم شوهرم یبکم مغروره خودم بهش میگم مثلا دوست دارم بهم بگی دوستم داری همش اونم متوجه میشه و میگه خیلی هم خوبو مهربونه

.

.

ولی عزیزم حتما برو از خود دختره بپرس و از کسایی که میشناسن پسررو از چند نفر که پرسیدی بشین فکر کن با ملاک هات جور در میاد یا نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

دیشب از دامادمون سوال کردم گفت مث اینکه ضامن یکی شده به زنش نگفته اونم قهر کرده رفته خونه باباش بعد کلی دعوا گفته طلاق بعد یه مدت گفتن بیاید سر خونه زندگیتون پسره هم گفته نمیخواد دیگه الله اعلم