2777
2789
عنوان

مامان های نوزاد نارس کمک

2855 بازدید | 11 پست

سلام مامانا 

من نوزادم ۳۴ هفته بدنیا اومد و وزنش ۲۳۵۰گرم بود و خدا رو داخل دستگاه نرفت و از همون اول از  فقط شیر  خودم تغذیه میکنه روند رشدش به گفته دکترش خیلی خوبه الان ۲۴روزشه و وزن ۳۳۰۰شده من میخوام فقط در حد روزی یک بار یا در حد بیرون و مهمونی بهش شیر خشک بدم دکترش ممانعت کرد گفت نمیخواد  شیرت خوبه  و بچه میشینه و  رشدش عالیه ممکنه در اینده چاقی بگیره اما واقعا بچه ام گرسنه اس دستش تو دهن شه  خودمم همه اش احساس ضعف دارم واقعا بدن قوی ای ندارم در ضمن تو کوچه و مهمونی هم که ادم همش نمیشه شیر بده که گاهی اوقات واقعا امکان ش نیست  خلاصه رفتم شیر خشک گرفتم خود سر داروخانه گفت اپتامیل نوزاد نارس بده بنظرتون چطوره کسی از این شیر خشک استفاده کرد خیلی قوی نیست 😕اگر استفاده کردین تا چه تایمی از این استفاده کنم راستی نی نی جان کنار شیشه سینه رو هم خوب میگیره 

اولش اینه عادت کنه به شیشه سینه رو پس میزنه.

چون هم راحت تره هم شیر خشک مزه اش بهتره

خودتو تقویت کن

مکمل شیردهی استفاده کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واسه چی میدی خدایا از دست شما

بهت قول میدم ماه دیگه سینتو ول میکنه حالا ببین

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

ببین منم نظرم باشماس ادم خودش خسته میشه من شبهامیدم که خوب بخوابه

اپتامیل نوزادان نارس خوبه 

ببین شکمش وقتی میدی کارمیکنه

دوسته منم زایمان زودرس کرداپتامیل1نداددکترگفت نارس رابهش بده

اگه دیدی شیربهش نساخت وزورمیزدشکمش کارکنه ببلاک بخر

چون من اپتامیل دادم دخترم زورمیزدتاشکمش کارکنه چقدرم جیع میزدتاببلاک کردم شیرشاخوب شد

افزایش وزن بچتون نشون میده شیرتون براش کافیه نیازی به شیرخشک نداره و اون دست در دهان کردن تقریبا همه نوزاد ها دارن مکیدن یه نیاز در نوزاد همیشه دلیل بر گرسنگی نیست ولی اگه میخوای شیرخشک بدی با مشورت دکتر بده

پرستار nicu

سلام عزیزم منو بردی به چهار سال پیشم دخترم هم سن و هم وزن دختر شما دنیا اومد البته جوجه ی من یک هفته ان آی سیو بود،  جوجه طلای منم خیلی خوب وزن گرفتو تپلی شد ولی دکترش تا یک ماه شیر خشک داد سه وعده تو روز  گفت بده حتما زود وزن بگیره خطر عفونت ها برطرف بشه،  به دخترم سوپرامیل ۱ دادم البته تعریف آپتامیلم کرد بعد یکماه خود دکترش گفت روزی یه بار بده بهش شیر خشک که مزه ش یادش بمونه اگه خواستی چند ساعت به کسی بسپری بتونی